donderdag 29 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Claas De Wacht op Facebook

  zou ik zo ontevreden en negatief zijn ging ik naar 020 als je vind dat het daar zo fijn is ,pisvee ken ook nog .

  Antwoord
 2. 2

  Willem van den Berg

  Het valt mij in alle publicaties op dat Fred Rutten zo uit de wind gehouden wordt… Het systeem van Rutten is succesvol zolang iedereen hard werkt en Feyenoord scoort. Zodra het tegenzit komt Fred nooit, ik herhaal NOOIT, met een aanpassing die zoden aan de dijk zet.

  Recent voorbeeld: Tegen ADO waren de heren genegen om na 20 minuten (en een 2-0 voorsprong) rustig aan te gaan doen. En Fred kan dan niet tactisch ingrijpen. Sterker nog: Lichtgewicht Basacikoglu mocht er weer eens in en toonde het gelijk aan van de schrijver van bovenstaand stuk. Ook de wissel Toornstra-Vilhena was volledig waanzinnig te noemen. En als je dan het slissende commentaar hoort dat ‘de ploeg de wedstrijd professioneel over de streep heeft getrokken’ dan heb je het zeker niet begrepen. Bijna alle wedstrijden waar punten verloren hadden als oorzaak het tactisch falen van Fred Rutten. En ook hier moet ik dan de schrijver van bovenstaande column gelijk geven: Het getuigt niet van inzicht om een net-niet man als Rutten aan te stellen als opvolger van Ronald Koeman.

  Dan het populaire gelispel “IK heb mijn schaduwlijst ingeleverd bij Van Geel”… Jezus! Wat verbeeldt deze vent zich wel niet? Hij heeft letterlijk nog nergens iets gepresteerd… Wie is Fred Rutten dan om eisen te stellen?

  Het gestuntel van Kazim (“voegt echt wat toe aan ons spel” hm-hm!) is hemeltergend evenals de beide backposities (Nelom heeft gisteren één of twee ballen goed geraakt; de rest was bagger evenals de tekortkomende Wilkshire). Waarom niet een beweeglijke speler als Achabar gebruiken?

  Feyenoord is en blijft mijn cluppie, maar van dit ongeorganiseerde wanbeleid wordt ik stapelgek!

  Antwoord
 3. 3

  Peter Pan

  Heb aan dit stuk weinig toe te voegen. Feyenoord is een zwlkend, haast stuurloos schip.

  Mijn cluppie verdient een beter beleid.

  Antwoord
  1. 3.1

   Claas De Wacht op Facebook

   een feyenoorder praat heel anders petertje .

   Antwoord
 4. 4

  Peter Pan

  Kan die eikel uit Dordrecht, Marco Boogers, Kazim volgend jaar geen contract aanbieden? Misschien lukt het dat Turkse betonblok om in de Jupiter-league er een paar in te schoppen.. Hoewel ik sterk betwijfel of hij zelfs dat niveau aankan.
  Of solliciteert Boogers bij van Geel naar een baantje.

  Antwoord
  1. 4.1

   Claas De Wacht op Facebook

   peter pan .ga jij eens eerst leren om respectvol te zijn zou je niet misstaan

   Antwoord
 5. 5

  Floor

  Feyenoord toppie.
  Het positieve lukt mij nog steeds, al valt het niet mee als er een keer verzaakt wordt, Feyenoord heeft een grote traditie, daar kun je boeken over schrijven, en dat komt natuurlijk ook om dat mensen verschillend denken. Een zere vinger leggen is gauw gedaan, Bij Feyenoord heb ik ook de tijd mee gemaakt dat hun hoofd niet meer boven het moeras uitkwam, Nu staan de voeten weer boven het water droog, We kunnen het bestuur van alles verwijten, maar het moeras is weg. men Koeman had een goed elftal, maar dit elftal is niet minder. De jongen staan bij Men Rutten even zo hoog als bij Men Koeman, zelfs de nieuwe spelers en de jonkies zijn donders snel ingepast met deze trainer,, prima. Ze zijn langer werkzaam dan een wedstrijd in Europa, ze spelen telkens voor een vol stadion, er zijn er maar twee clubs die iets meer doelpunten hebben, en drie na genoeg gelijk, en er is maar één club die minder tegen doelpunten heeft dan Feyenoord. Wie speelde het beste voetbal tegen de landskampioen, wie heeft ze geblameerd, duidelijk stond het in de kranten te lezen. Feyenoord was de beste, zelfs uit en thuis.. Natuurlijk verzaken de jongens wel eens, dat willen we niet, maar dat gebeurd overal, De Trainer, hij doet goed werk. Ja zeker er is ook wel eens een trainer door de achterdeur van het stadion is vertrokken, maar dat is nu niet het geval. Natuurlijk willen we allemaal wel een super spits , kosten 10 tot 15 miljoen, maar dat is niet haalbaar. liever het hoofd boven water dan weer verdrinken, Natuurlijk was Kuyt welkom, maar niet nu hij op z’n laatste benen staat, want dan gaat het niet als met Jorris, dan mopperen we weer, hij is veel te duur of te oud. Nee als je dan zo zoveel van je club houd moet je zeggen, met 30 jaar ga terug naar m’n schat. hopelijk hebben we nog eens geluk, eigenlijk komt ons dat ook wel toe, geduld is een schone zaak, Hand en hand kameraden. leve FEYENOORD.

  Antwoord
 6. 6

  japie

  ROB BROBBEL, heb jij teveel gedronken altijd de koe achteraf in de kont kijken dat is niet zo moeilijk.

  Antwoord
 7. 7

  japie

  peter pan of wie het ook mag zijn , hier in nederland is het altijd negatief altijd afkraken. in het begin was het altijd martin van goud en nu is het ineens een niksnut op elke technich directuer iswel wat op aan te merken ik denk dat jullie allemaaal een johan derksen types zijn schandalig wat die heel veel onterecht over van goud zegt. En fredje Rutten is toch een geweldige trainert de laatste jaren hebben lang niet meer zo goed gevoetbald als nu. En over kazim kan ik zo zeggen inderdaad die had natuurlijk metten vanaf het begin helemaal fit moeten zijn. En ik hoop dat met het nieuwe seizoen wel alles meteen staat en daar heb ik japie heel veel vertrouwen in. Altijd maar door heel mensen je club of organisatie afzijken

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1