zaterdag 2 maart 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 2

  Ronald Bastiaan op Facebook

  En o ja meneer rob brobbel als u een column schrijft moet u ook vast wel weten dat de uefa hier niks mee kan o ja u hoort ook bij die opruiende media

  Antwoord
 2. 3

  Wim Vos op Facebook

  nou meneer brobbel, of brabbel, heb je het echte verhaal ook gelezen

  Antwoord
 3. 4

  Leo Jaspers op Facebook

  TUIG ??????
  kijk eerst eens naar je zelf !!!
  En de rest van je journalisten vriendjes !!!!

  Antwoord
 4. 5

  Paco P.

  Politie in Rome is medeschuldig. Provocateurs en laten de boel doelbewust uit de hand lopen. Jankberichten dat Rome zou zijn vernietigd zijn lachwekkend en moeten verhullen dat Roomse politie zich niet heeft voorbereid op komst van 5000 supporters.
  En heel de Nederlandse pers volgt het verhaal van de Italianen. Als ze Feyenoord kunnen pakken doen ze het, dat is een vaste tendens . Ik lees dat zelfs Buma van het CDA zich ermee bemoeit. Wat heeft hij hier in godsnaam mee te maken?
  De redenering die bij moslims altijd uit de kast wordt getrokken: ‘een zeer kleine minderheid verpest het voor de rest’ geldt blijkbaar niet voor Feyenoord-supporters.

  Antwoord
 5. 7

  Glenn

  In Nederland is t gauw dat als de politie verschijnt dat t provocerend is, het is hier “normaal” dat je middelvingers en allerlei verwensingen en dingen naar ze gooien, dat pikken ze dus niet in dat soort landen! Rotzooi maken onder t mom van feesten en plezier maken, ja ja…. Doe t in je eigen huis! Hier wordt veel dingen als “normaal” beschouwd, maar dat is t niet!
  Maar dat kan je sommigen niet wijs maken, ze weten niet beter! Is altijd makkelijk de politie en anderen de schuld te geven.

  Antwoord
 6. 8

  StynRia van den Beemt op Facebook

  Waarom bij dit artikel een foto van t stadion

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1