zaterdag 25 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

  1. 1

    Floor

    Ik pik eerst even een traantje weg, Ik had het stuk al gelezen, ik kon Feyenoord heel goed begrijpen, maar nu iik dit heb gelezen, zijn deze heren voor mij de grootste vrienden. en ik zeg er meteen bij, we moeten niet langer zeuren, want wat blijkt, deze Familie is groter en sterker dan ooit. Het waren Men. v. Gudde en Men. v. Geel , zij namen men Blokland mee naar Marbella . wat daar is uit voort gevloeit is onbetwist geweldig.Feyenoord staat er weer, is terug in eer. Ik zeg Dank u wel.

    Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1