woensdag 21 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  nick (limburg)

  weet je wat het grappige is iedereen denkt dat ajax al kampioen is, volgens mij moeten we nog een wedstrijd of 14? wacht maar als ze weer EL spelen laten ze ook weer de nodige puntjes liggen.

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Jongens wees maar blij, jullie zijn nog jong en de tijd zal rijpen, D’r komt nog een hele mooie tijd aan. Met een nieuw stadion in verschiet, en er zijn nog een paar leuke jonge spelers op komst, de financiën bij de club worden steeds beter. De toekomst ziet er nog niet zo slecht uit. Maar geduld is een schone zaak, en laten we heerlijk zijn , wie heeft er nog geduld, zelfs de huidige trainer niet. Hij leeft op het gevoel gaf hij aan, maar in z’n hart weet hij beter, de ergste stormen hij al doorstaan, daarvoor kreeg van Derksen een 8, maar nu moest hij nog over die laatste muur, maar de storm is gaan liggen, jammer want hij was er geen twee jaar meer af, En nou begint ook Men. Koeman weer op nieuw, het leven zit zo wel een beetje in elkaar, als je voor een dubbeltje bent geboren wordt je niet gauw een kwartje. Je zoekt je leven lang en je komt er bijna of nooit. Velen hebben geen houvast, en dat werkt als een hele grote last. We zijn maar mensen, gelukkig maar, want er blijven wensen.

  Antwoord
 3. 3

  ton

  De vrij je kunt beter je mond houden en presteren je hoort niet eens in dit mooie shirt te voetballen!!
  En na zoveel jaar geen titel mag die ambitie er wel degelijk zijn!

  Antwoord
 4. 4

  ton

  De vrij je kunt beter je mond houden en presteren je hoort niet eens in dit mooie shirt te voetballen!!
  En na zoveel jaar geen titel mag die ambitie er wel degelijk zijn!

  Antwoord
 5. 5

  RMS-burger in ballingschap

  Dat tegendoelpunt van Vitesse was de fout van De Vrij. Als hij eerder bij de bal was geweest, kan die laatste man van Vitesse niet die doelpunt gemaakt met zijn hoofd. De Vrij stond voor de zoveelste keer te slapen!!!

  Antwoord
 6. 6

  Gem Verstralen op Facebook

  Bij een gewonnen wedstrijd ,jullie ook hoor.

  Antwoord
 7. 7

  Glenn

  Voor de zoveelste keer dat gel*l voor- en achteraf over gefocust zijn op de volgende wedstrijd bla bla bla…… Maar als puntje bij paaltje komt? Zoals tegen Den Haag en nog meer van dat soort wedstrijden waardoor ze zover achter staan! Bovendien krijgen ze zo vaak lullige doelpunten tegen, verkeerd dekken enz enz….. Nee, aub zeg, mond dicht en eerst presteren! Ik ben moe van dat gezeik / grootspraak en daarna ze weer als kranten zien voetballen! Is dat hun manier van je laten zien dat je echt om de kampioenschap wilt spelen? Armoe troef!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1