zaterdag 2 maart 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  jacq

  JAMMER JAMMER JAMMER

  VELE KANSEN GEHAD, HELAAS GAAT ER GEEN GOAL IN.

  MAAR EEN GOEIE WERKENDE SPITS, IS ECHT NIET NODIG!!!!!!!!!!!!!!

  HOELANG MOET DIT NOG DUREN?

  Antwoord
 2. 2

  Glenn

  Die Kazim moeten ze eens een keertje goed aanpakken, aan dat nare vedetten gedrag en nonchalance erger ik mij dood aan! als hij per wedstrijd 2 of 3 erin schiet dan zal ik niks ervan zeggen. Nu was hij vooral bezig met zijn tegenstander(s) en niet alert genoeg voor t doel! Hij kost ons nu weer 3 punten!
  Natuurlijk heb ik hem liever nog dan Te Vrede, want die kan er helemaal niks van!
  Wat heb je eraan steeds beter en sterker zijn dan je tegenstander als niet scoort en win! HELEMAAL NIKS!
  Nee frustratie hou je hieraan over! pffffttttt……..

  Antwoord
 3. 3

  rene van der zeik

  Wat is die Cillessen toch een eng walgelijk mannetje.

  Antwoord
 4. 4

  Floor

  ajax ??? DE LUKKIES??? DE BRANIESCHOPPERS … TOT OP HET BOT TWEE KEER OP EEN VERSCHRIKKELIJK MANIER TOTAAL VERNEDERD. FFEYENOORD heeft zijn punt dubbel en dwars verdient, en heeft NEDERLAND ECHT LATEN ZIEN HOE VOETBAL MOET WORDEN GESPEELD. Ook Kazim valt niets te verwijten, allen zegt ik, Van Geel moet nog leren om met geld, geld te maken, zijn blunder kost Feyenoord geld. Met Oppoten bereik je op deze manier niet meer dan een stilstaand team. Negens in Europa staat een topclub dit beleid voor, wil je niet vooruit, dan die je een stap achteruit. Er ontbreek de jongens een sterke spit.

  Antwoord
  1. 4.1

   Glenn

   3 opgelegde kansen als spits missen op zo’n manier? Mag je hem daar niet op afrekenen? het is hier geen sociale instelling hoor!… Ja en die discussie over hoe men op de transfer markt te lang had gewacht ( Guidetti, geen vertrouwen van de technische staf i.v.m. zijn langdurige blessure) dat weten we wel, het gaat mij even om hoe Kazim zich gedraagt op t veld, wel of niet scoort enz enz……. Meer alert zijn op die bal en niet alleen op je tegenstander.

   Antwoord
 5. 5

  Floor

  Natuurlijk bedoel ik een spits. maar ik zeg er bij. mijn moraal is door de Bobo’s van Feyenoord ook wel behoorlijk gedaald, hun treft deze grote blaam, niet de trainer of de Jongens, De Bobo’s weten al lang van het probleem. zonde.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1