zaterdag 18 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  jacq

  ach ach ach
  daar gaan we weer, verliezen van de laatst geplaatste, dan verspeel je ook nog eens je voorsprong.
  de tranen springen weer in mijn ogen.

  Antwoord
 2. 2

  Glenn

  T is weer t oude liedje, ze leren t maar niet, kampioen worden wordt je niet door alleen van de top clubs te winnen……. en ook de trainer doet daar aan mee( wat een tactisch ONBENUL!….. Het is niet alleen deze wedstrijd hoor, dat vond ik al altijd van Gio, tactisch voegt hij niets toe! helaas…..
  Iedereen weet hoe Gohead thuis speelt toch? of moet ik dat nog uit leggen? door een 4-2-4 te spelen graaf je je eigen graf in!
  En dan nog te weten dat je je vaste middenveld moet missen, gewoon hollandse arrogantie en dommigheid, totaal geen realisme! Het is echt geen schande om met 4-4-2 te starten hoor, zorgt dat die gasten niet hun spelletje komen, van Kuijt, Bilal, Jorgensen en Berghuis kan je geen verdedigende kwaliteiten verwachten, Kuijt kan dat gewoon niet meer belopen, naar hem wordt nog steeds te nostalgisch naar gekeken vind ik, met alle respect, maar de jaren gaat ook voor hem tellen! En dan heb je een trainer die te veel respect voor heeft en daarbij juist t team niet beter maakt, over beter maken gesproken, Toonstra zit duidelijk al een tijdje aan zijn plafond! Wat een trieste vertoning, al zijn ballen komen totaal niet aan, en dan nog vrije trappen opeisen! Totaal ook geen zelfkennis, maar dat kunnen maar weinigen onder de voetballers, en dan daarna nog zo’n onverschillige houding aannemen, daar gaat mijn haren overeind staan!
  Juist ze nu weer wat kunnen weglopen van de concurrentie verprutsen ze t weer eens, met de trainer voorop wat mij betreft!
  Onbenul!
  De negatieve tendens is weer ingezet, daar was ik al een paar weken bang voor, andere supporters verwijten mij van negativiteit, ik zie t puur als realisme, als ze daar ook zelf inzien had t voorkomen kunnen worden, maar helaas, de meeste voetballers en trainers denken nog steeds dat ze top zijn, dat is al een tijdje niet meer.
  Deze wedstrijd was een soort meet punt, ik was er al bang voor, niet geslaagd dus!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1