zondag 26 mei 2024
|     Rotterdam  

Één Reactie

 1. 1

  Glenn

  Het wordt straks lastig als Ahmadi een tijdje weg gaat voor de Afrika cup, wie vangt dat op? Dat is een flinke aderlating omdat hij op dit moment gewoon DE man is. Vooral t afjagen. balletjes afpakken zal gemist worden. Qua kracht zou eigenlijk een Tapia dat moeten zijn, maar tot nu toe krijgt hij geen speelminuten.
  Ik vind sowieso belangrijk dat je de reserves meer betrek en kansen geeft NU T GOED GAAT, dan kunnen ze meegroeien, NIET ALS T JUIST SLECHTER GAAT!
  Er zijn veel wedstrijden, dus moet je ook durven te wisselen / rouleren, puur om iedereen in de flow mee te laten gaan EN voor iedereen de arbeid / rust verhouding te optimaliseren..
  Ik snap wel, never change a winning team, maar je moet ook evt blessures/schorsingen/vermoeidheid voor zijn i.p.v. achteraf proberen te corrigeren met spelers die niet in die flow zitten. Spelers willen altijd spelen, natuurlijk, maar daar moet een coach met een GOED GESPREK EN BEGELEIDING spelers bewust maken dat ze tot en met de laatste wedstrijd straks nog fris en goed zijn, kan alleen maar als je OOK voldoende rust krijgt / neemt.
  Het zou in mijn ogen heel kortzichtig zijn om alleen maar naar t heden te kijken zonder een goed en uitegstippeld plan voor t hele seizoen te kijken. Juist t nu zo goed gaat! Regeren is vooruit kijken! De manier waarop de “2e keus” acteerde tot nu toe baart mij wel zorgen namelijk. De ‘reserves’ van de directe concurrenten laten wat meer zien, dat kan straks bepalend zijn ben ik bang.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1