zaterdag 25 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

  1. 2

    Floor

    Misschien mag ik het niet zeggen, maar ik doe het toch, De Prominenten, de mensen die het weten, die heb ik ook afgeblaft. Steeds gaf ik ook aan het komt goed. Men Rutten voor de Prominenten denk ik moeilijk te begrijpen, maar u geeft de laatste weken zonder woorden prachtige interviews vertolkt op het veld en met dat vertoonde spel, dat is voor elke supporter ruim voldoende, Ik zij toch het komt goed.

    Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1