dinsdag 6 juni 2023
|     Rotterdam  

Één Reactie

  1. 1

    Glenn

    Ach ja, Jari Schuurman zou ook gebracht worden, geen minuut gegund! Nee, ik geloof daar niet meer in, Feyenoord en de trainers in t bijzonder kunnen geen creatieve talenten brengen / begeleiden, laat staan echt beter maken! Sorry, niet om negatief te zeiken, maar het is wel een feit! Op de een of andere manier kunnen ze dat gewoon niet! Schuurman mag nu zogenaamd speeltijd maken bij WII, met degradatie voetbal zeker, daar wordt zo’n speler echt niet beter van!
    Ik hoop dat Achachbar hun ongelijk gaat bewijzen, ook hij kreeg niet echt een kans, zelfs niet nadat hij mooie goals maakte. Dat verwijt ik nog steeds aan de manier van dit soort talenten begeleiden / waarderen en ze aansporen in daar waarin ze goed in zijn….. Teveel nadruk op mouwen opstropen en geen gepingel ben ik bang! Tapia is daar ook zo’n voorbeeld van, teveel gepingel kost hem zijn plek werd er gezegd, haal hem dan niet! Iets meer flair en creativiteit heeft t team nodig, maar ja, Gio, van Gastel en Wouters…. Niet echt avontuurlijke types hè!

    Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1