zaterdag 18 mei 2024
|     Rotterdam  

Één Reactie

  1. 1

    Glenn

    Blijft toch eeuwig zonde dat zo’n type speler maar niet echt doorbreekt bij Feyenoord. Ik heb al vaker afgevraagd waaraan dat ligt, de creatieve spelers worden niet beter en worden vaak ook niet gebracht, zie bijvoorbeeld Schuurman. Lopen zelfs al vroegtijdig weg, Chong bijvoorbeeld.
    Het zou goed zijn om als Feyenoord daarin wat meer aandacht geeft, andere mensen aanstellen die met zulke talenten om weet te gaan Ik vrees dat er nog steeds teveel de nadruk wordt gelegd in ‘doe maar gewoon en geen gepingel’ bij de jeugd opleiding wordt gepredikt. Te weinig creatieve geesten komen erdoor, alleen maar verdedigers en (niet creatieve) middenvelders……. iets om erover na te denken, maar ik ben bang dat t te diep in de club cultuur zit, om maar niet te denken van de mensen die al eeuwen die dingen aansturen, ja inderdaad, zoals de scouting!…… dat heb ik inmiddels al opgegeven, nooit wordt daar ergens een discussie erover gevoerd alsof er een taboe op is……….of ben ik de enige roepende in de woestijn?????

    Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1