donderdag 1 juni 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  0-5 is inderdaad leuk en t gevaar is dat er spelers zijn die gemakzuchtig worden, aan de trainer(s) de taak dat te voorkomen, de selectie is groot en dus moeten ze elkaar scherp maken.
  Helaas vond ik Kuijt weer de dissonant, met alle respect, hij loopt er vaak verloren bij en vormde soms een gevaar voor zijn eigen team bij verkeerde breedte ballen.
  Kuijt moet steeds vooruit voetballen dan is er minste gevaar.Met zijn ervaring moet hij dat weten!
  Op dit moment zou een ander op zijn plek t elftal nog beter maken, aan Gio de taak om dat te zien en te durven.

  Antwoord
 2. 2

  FLOOR

  Glenn ik ben het deze keer niet helemaal met jou eens. voor de rust was Kuijt een paar keer heel goed betrokken bij de op dat moment juiste aanvallen, en hij schoot en kopte er ook nog bijna eentje in, dat het dan even misluk, dat gebeurt bij een ander ook. En dan spreek ik nog niet over de dirigent Kuijt. Nee dan heb ik zaterdagavond nog een heel andere niksnut gezien en dat is ook een aanvoerder. Dhr. L. de J. en dat is mij al vele malen opgevallen, de vent moeten ze een beetje schaduwen, dan zie die nooit meer. Feyenoord heeft de groei te pakken, we houden moet.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1