zaterdag 9 december 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  bob

  Een kopje koffie bij een eerste bod van 12 miljoen, daarna een wijntje of champagne bij een overeenkomst voor 15 miljoen met daarbij een deal in het contract dat bij doorverkoop minstens 20 procent aan Feyenoord wordt overgemaakt. Voor minder moeten we het niet gaan doen en kunnen we Kongolo met een gerust hard in de verdediging plaatsen.

  Antwoord
 2. 3

  Adriano

  Ben het ook met Bob eens, maar het is niet realistisch. Alleen als hij bij het wk een vaste basisplaats links centraal en daar heel goed speelt dan zal een bedrag van rond de 10 miljoen mogelijk worden. Op dit moment is hij bezig om zijn basisplaats in Oranje te verliezen en speelt hij bij Feyenoord niet bepaald de sterren van de hemel. Maar het seizoen is nog lang.

  Antwoord
 3. 4

  Jan Peuijn op Facebook

  Ik denk ook zo iets van 10 miljoen maar ik sta ook niet raar te kijken als het 8of12miljoenn word dus laten wij maar rustig afwachten wat het word

  Antwoord
 4. 5

  bob

  Uiteraard begrijp ik dat ik iets te hoog in de boom klim maar de laatste jaren zijn de talenten bijna voor niets bij ons weg gegaan. Vandaar dat we wel eens mogen gaan cashen als Indi inderdaad verkocht gaat worden aan Everton of een andere Engelse club. Ik heb ook begrepen dat Arsenal ook op hem loert en dan zouden we de vraagprijs nog verder kunnen opschroeven omdat daar iets meer te halen is dan bij Everton (denk ik)

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1