dinsdag 26 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  M A Rijn v Toorn

  Als hij blijft kan hij er aan meehelpen om ook in de CL te spelen en als hij echt zo goed is hij heeft een contract tot 2016 dus dan is volgend jaar ook vroeg genoeg

  Antwoord
 2. 2

  freman

  Ja ik denk er precies zo over M a. Ze genieten allemaal hun opleiding bij Feyenoord.’ en bij het minste of geringste ziijn die moolpraters vervlogen. En ze doen gewoon net of het Rotterdamse publiek het ook nog leuk vind. Het liefst stoppen we er alles in, maar iedeeen uigeld met ons of het niets is, het zal wel moderne democratie zijn niemand geeft om iemand. Aan mensen zit een luchje, aan geld niet, en daar moeten we het maar mee doen.

  Antwoord
 3. 3

  nick (limburg)

  clasie moet echt nog minimaal 1 of 2 jaar hier blijven, zelfs bij porto gaat hij nu denk ik geen basisplaats afdwingen. en wat betreft CL spelen ,dat kan bij Feyenoord ook alleen je moet het ook echt willen en voor werken.

  Antwoord
 4. 4

  Floor

  Contractueell zou ik dan ook graag zien, dat Men.v.Geel zijn supporters een beetje meer ging verdedigenen over afspraken die gemaakt zijn , daar moet hij zich ook aan houden. Dikwijls word ons ook wat medegedeeld, Op voorhand zit er vaak al een grote leugen aan vast gekoppeld, och het publiek vreet het wel , de netheid daarvan zit ergens in een kluisje, en daar kunnen de goed bedoelende mensen niet bij. En heerlijk gezegt denk ik, het deerd ze ook niet.

  Antwoord
 5. 5

  Ruud van Zanten op Facebook

  dus ook clasie loopt een beetje te jokken om te zeggen dat hij nog wilde blijven.

  Antwoord
 6. 6

  Hendrikus Hamstra op Facebook

  Hij zegt dat fc porto zijn voorkeur heeft als die weg gaat niet dat ie er na toe wilt gelijk

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1