vrijdag 1 december 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Albert Verhagen op Facebook

  Vandaar Davey Verhagen dat ze geen tijd hadden voor de supporters langs de lojn

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Pos maar op, werk niet te hard, anders kan het zondag wel eens over zijn, En dan Men van Geel las ik ergens, die wil Bosch, diepvries, wasmachine of stofzuiger, maar toch niet als trainer, Ik kan me voor stelle dat de soep dun word op deze manier. Volgens mij is die het spoor ook bijster.

  Antwoord
 3. 3

  Danny Molle op Facebook

  “werk niet te hard” :’) meen je dat nou serieus, Floor?

  Antwoord
 4. 4

  Glenn

  Dit soort berichten las ik voortdurend voor een beladen wedstrijd, alleen was t in de wedstrijd zelf vaak niets van te merken!…. dat zal @Floor ook wel bedoelen denk ik.
  Ajax heeft dan een europees doordeweekse wedstrijd gespeeld, ben benieuwd of Feyenoord daar gebruik van maakt door ze fanatiek op te jagen en ze geen rust gunnen! Een overwinning is natuurlijk altijd leuk, maar t zal alleen die onnodige verliespunten extra zuur maken, want een winstpartij tegen Ajax zal je geen kampioenschap opleveren…. had ik liever nog andersom gehad!

  Antwoord
 5. 5

  Glenn

  Dit soort berichten las ik voortdurend voor een beladen wedstrijd, alleen was t in de wedstrijd zelf vaak niets van te merken!…. dat zal @Floor ook wel bedoelen denk ik.
  Ajax heeft dan een europees doordeweekse wedstrijd gespeeld, ben benieuwd of Feyenoord daar gebruik van maakt door ze fanatiek op te jagen en ze geen rust gunnen! Een overwinning is natuurlijk altijd leuk, maar t zal alleen die onnodige verliespunten extra zuur maken, want een winstpartij tegen Ajax zal je geen kampioenschap opleveren…. had ik liever nog andersom gehad!

  Antwoord
 6. 6

  Danny Molle op Facebook

  Ik blijf er bij dat het voor mij geen reden is om “moe” te zijn van wedstrijden/trainingen.. Niet zolang het geen 3/4 wedstrijden in de week zijn..

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1