maandag 15 april 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  azzievaltanleggie

  Zonder leren de anderen meer, omdat ze geen houvast hebben. Dat is toch niet zo moeilijk te begrijpen Pierre?. Natuurlijk is Feyenoord beter zonder Pelle, alleen… wie moet dan de doelpunten maken… ieder ander.

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Elk die denkt dat hij wat snot in z’n hoofd heeft, kan z’n wartaal tegen elkaar uitspelen, In ons kikkerland( ze zijn nergens) heeft iedereen de mond vol kennis, Pi-ar begint ook al, Arno ver.M. versiert soms zijn een onwaar verhaal, de clan bij van Gelder valt vaak niet te pruimen, Derksen met z’n fameuze lach boys, dat wil je toch niet zien, en nu Begint Koeman ook al. Hij is opgekropen tegen de rug van Feyenoord, en nu bint hij de spelers van de club te lozen, In het Noorden zeggen ze, hij verdient een flotermutse met 80 keelbanden als prijs, dan kan hij knopen. Hij weet precies wit betekend, rokjes ontbreken nog. Als het waar is dat hij zegt, jij kunt beter gaan, en jij, en jij. Dat doe je, je werkgever toch niet aan, dit verdient geen enkel respect naar supporters toe, Bij Jack v. G. was er eentje die zij wat hebben die supporters daar nou mee te maken, ik denk Sjoerd als die supporters niet meer komen, is het voetbal ten dode opgeschreven, over en uit, Jullie achter de tafel voegen niet zoveel toe, nou ja on kruit.

  Antwoord
  1. 2.1

   azzievaltanleggie

   Valt ook niet he om 1 uur ‘s-nachts…

   Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1