donderdag 30 november 2023
|     Rotterdam  

eacties

  1. 1

    Floor

    Ik schrok even toen ik de opstelling zag, Maar Meester K had het weer machtig voor elkaar. 2 doel en 3 punten Nee ze hoefden niet te stunten Prima 99 % waar. Voor 1% was het Te Vreede die mij heeft verlijd, hem was ik bijna de hele wedstrijd kwijt.Ik had echt iets van hem verwacht, hij houd maar in, hij houd maar in, hij kan niet of hij had totaal geen zin, dit was niet de Te Vreede zo als ik hem ken. De volgende week dan moet hij gaan gaan gaan, en als hij moe word dan breek Men Koeman wel een baan, over zeven dagen is er een nieuwe kans , en dan vervul die wens, ik weet, hij kan zoveel meer breek a.u.b. die lands, Braien Ik wil niet horen het is een mis kleum, maar verkoop ze bij Feyenoord een geweldige drun, kom op jij.

    Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1