vrijdag 22 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 2

  Jhon van der Borght op Facebook

  Totdat Porto 15 miljoen op tafel legt voor Clasie, dan is ook hij gewoon weg hoor.

  Antwoord
 2. 3

  Simon Bronsteyn op Facebook

  Ze hebben als zo vaak wat gezegd en niet nagekomen. Denken ze dat we onder een steen wonen. Bij deze directie is bij een bedrag van boven de 10 iedereen te koop. Je doet anders niet de beste verdediger van wk voor 8.5 weg.

  Antwoord
 3. 4

  Stefan van den Berg op Facebook

  Blablablabla martin van geel we zullen het zien

  Antwoord
 4. 5

  Hans Beeking op Facebook

  Directie en td is goed bezig. Doorstroming en valuta binnen halen zodat de club financieel er ook weer beter voorstaat. Het is jammer maar dat is het huidige voetbal. Nasleep van de Gullit tijd. Wat is het verschil tussen p. Bosz en van geel dat zegt genoeg. Wij of zij komen uit een diep dal net als de supporters, daarom vind ik het knap wat de organisatie incl. Opleidingen presteert. Mogen wij trots op zijn. Of je moet spelers nogmaals transfervrij willen laten vertrekken. Kom bouwen aan positieviteit en een nw. Elftal wat wel zijn tijd weer nodig zal hebben.

  Antwoord
 5. 6

  Stefan van den Berg op Facebook

  Tij hebben we niet meer als je de prijzenkast van de laatste 15 jaar erbij pakt ik snap je helemaal en ze zijn goed bezig maar je mag wel verwachten dat ze uberhaupt spelers achter de hand hadden om binnen te halen en dan niet voor bedragen als 5 miljoen want dan had je pelle een hoger salaris kunnen geven had die ook gebleven

  Antwoord
 6. 7

  Simon Bronsteyn op Facebook

  Ja, we kunnen Gullit en Bosz’ wel de schuld geven. Zij zijn mede verantwoordelijk. Maar wie was er onder Bosz algemeen Directeur en heeft nooit ingegrepen. Die persoon zit er nu nog, wel makkelijk om er eerst een graf zooi van te maken en dan doen of je het opgelost hebt. Als de vrienden niet de schuld hadden omgezet in aandelen dan waren we failliet en hadden we geen licentie meer gehad. Het was eigenbelang van de vrienden, maar om dit nu op conto te schrijven van gudde is wel erg veel van het goede . Wat de opleiding betreft, dat is een geluk bij een ongeluk, als we nog geld hadden dan hadden we nooit een de vrij of zo gezien. Zo werkte het altijd bij Feyenoord, wij leiden op voor ander clubs.

  Antwoord
 7. 8

  Stefan van den Berg op Facebook

  Want die heeft wel wat meer kwaliteit dan dost maar we gaan het wel zien wat er uit de hoge hoed gaat komen

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1