zondag 21 april 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Frans

  Grensrechter. Dank zei een grensrechter met stront in z’n ogen hebben ze Lucy Ajax weer aan een punt geholpen. Onvoorstelbaar, maar ze boxen het steeds maar weer voor elkaar, In de eerste helft deed het me denken aan vorig jaar. Gaandeweg in de eerste helft was Feyenoord oppermachtig. Kuyt zette de motor aan en , en Verbeek net als in Den Haag pikte weer z’n doelpuntje mee 1 – 0. Er zat alleen maar 109 meter verschil in . Verder was er geen spoor van Europese ervaring te zien bij de Luckies. In twee wedstrijden was de overwinning duidelijk voor Feyenoord, één overwinning en één gelijk spel, De Luckies daar in tegen hadden één gelijk spel door hulp van de grens rechter. duidelijk was te zien, de bal was over de lijn, en laten we eerlijk zijn, ook bij de KNVB vinden ze dit zeker van fijn. En bij Kees aan tafel kunnen ze morgen weer verder roddelen, ook daar denken zelf ze dat verstand van voetbal hebben , maar daar gaat mijn knop op zwart want ik lach me rot om die knulletjes. ik vind het daar achterlijk gezwam.

  Antwoord
 2. 2

  rene van der zeik

  Zo allereerst gefeliciteerd ajax en knvb.Het angstige gejank heeft geholpen dat feyenoord teveel bevoordeeld werd, dat kan natuurlijk niet en moet dan ff rechtgezet worden nu en vorige week, ook al is de bal een halve meter over de zijlijn wat zelfs een blinde zag en dan nog ff karsdorp doodleuk geel geven omdat hij er wat van zecht. Eredivisie op zn best! Haha. En die grensrechter moest eigenlijk per direct ontslagen worden.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1