zondag 19 mei 2024
|     Rotterdam  

Één Reactie

 1. 1

  Glenn

  Alsmaar verdedigers en (verdedigende) middenvelders die bij Feyenoord wel doorkomen, de creatievelingen krijgen geen kans!
  Elders wordt er over Rashaan Fernandes geschreven die bij Twente gaat spelen, bij Feyenoord komt hij niet door, waarom??
  Een van de fans schreef dat t komt omdat o.a. Cor Adriaanse niet van dit soort spelers houdt, Adriaanse is een ‘begrip’ binnen de opleiding, dus zijn woord………… verklaart datgene wat ik al jaren vreemd vind, t ontbreken van creatieve talenten, o ja, zo nu en dan komt er een, maar niet zoals een jeugdopleiding -die jaar in jaar uit tot de beste jeugdopleiding behoort- ZOU MOETEN LEVEREN!
  Net als de scouting wordt er TE WEINIG door t bestuur en alle verantwoordelijken naar dit soort dingen ECHT gekeken volgens mij, anders kan ik het niet verklaren waarom een EEUWIG FALENDE SCOUTING en opleiding -als t gaat om die creatieve spelers ( die brengen meestal ook veel meer geld op later)- alsmaar op dezelfde voet door MAG gaan.
  Het is een raadsel wat mij betreft, en heel vreemd dat er nooit echt artikelen / uitzendingen hierover aan gewijd wordt, BINNENSHUIS CENSUUR??????

  WIE DURFT?

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1