donderdag 19 mei 2022
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  Dat geeft toch te denken! Een “2e team” die stuk voor stuk aardige eredivisie spelers zijn, niet kunnen winnen van een samengesteld amateur team! en zeker de manier waarop! Zo geven ze t 1ste team niet echt de concurrentie strijd die er nodig is om met z’n allen beter te worden.
  Tussen al die hosanna verhalen door omdat de voorbereiding beter verliep t.o.v. vorig jaar ben ik nog een beetje sceptisch als t gaat om t spel. Er wordt zeker hard gewerkt, soms goed druk naar voren gezet, maar…….. verdedigend en positiespel ben ik nog niet echt lyrisch over. Ik mis bovendien een stuk slimmigheid en creativiteit binnen t team. Ik ben benieuwd hoe ze tegen PSV er vanaf brengen, PSV oogt op dit moment sterker en meer solide. We zullen zien……..

  Antwoord
 2. 2

  Farian

  Glenn als jij dit verhaal richt aan de staf van Feyenoord, mogen ze zich dit voor 99% aanrekenen, niet dat ze tekort schieten,maar het hoort erbij. Jij geeft precies de puntjes aan. Wat ik dan nog wil toevoegen is zeker een beetje meer flair zou het aanzien sterken van de ploeg. En ik heb het gevoel dat het elftal en de staf echt groeiende zijn, ze geven zelf aan dat ze stappen hebben gemaakt, en we vertrouwen er dan ook op dat dat nog een poosje zo door gaat, de kennis hebben zeker met elkaar in huis. Succes Feyenoord.

  Antwoord
  1. 2.1

   Glenn

   Ja flair zit ook niet echt in de trainers en -ik ben bang- de club cultuur, op de een of andere manier wordt dat onderdruk of ontmoedigd lijkt t. Van Persie was daar een goed voorbeeld van, voor de rest komen daardoor misschien ook weinig tot geen creatieve spelers door, meestal alleen verdedigers en ( verdedigende ) middenvelders.
   Gio, van Gastel en Wouters, niet echt creatieve geesten, meer behoudend en geen gekke dingen, vooral ‘ideale schoonzonen’ in de selectie. Helaas……..

   Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1