donderdag 21 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  appie

  erwin mulder man of the match verder commentaar is overbodig

  Antwoord
 2. 2

  Nick (Limburg)

  What the fuck is er met boetius aan de hand??! Echt de slechtste van t veld. Schaken speelde weer ouderwets goed. Jammer dat manu er niet meer in kwam, denk dat hij nog wel een goaltje kon forceren.

  Antwoord
 3. 3

  jacq

  triest.
  hopeloos.
  futloos.
  armoedig.
  geen vooruitzicht.
  besluiteloos.
  enzv.
  enzv.
  moet ik nog even doorgaan >< .

  Antwoord
 4. 4

  jacq

  triest.
  hopeloos.
  futloos.
  armoedig.
  geen vooruitzicht.
  besluiteloos.
  enzv.
  enzv.
  moet ik nog even doorgaan >< .

  Antwoord
 5. 5

  bob

  Helemaal mee eens. Zelf de wedstrijd niet gezien, alleen kunnen volgen op Radio Rijnmond. Het commentaar van JDS en alle commentaren op het forum zegt al genoeg. Het niveau is diep triest en dat allemaal vanwege het wanbeleid bij Van Geel en consorten. Utrecht weet nu al dat de 3 punten zondag mee naar hiis genomen kunnen worden. Negatief? Nee hoor, gewoon objectief door een rood witte bril. Wat een ellendig seizoen gaat dit worden. Jens Toornstra is zich doodgeschrokken en blijft lekker bij Utrecht. En gelijk heeft ie als hij dit zou besluiten. Een en al ellende in rotterdam zuid. T is maar te hopen dat er wat gebeurd voor donderdag a.s. anders is het so long farewell in de EC. Want die gasten counteren lekker als Immers weer voor de zoveelste keer balverlies lijdt op het middenveld en Opa Matthijsen er weer eens niet bij de les is. Sorry voor al deze shit op papier maar zo voelt het wel.

  Antwoord
 6. 6

  bob

  En als Rutten nou eens het lef heeft om Boetius en Immers een paar weken op de bank laat zitten , gaat er misschien in die hersenen van die gasten wat broeien. Dan maar Karsdorp en ander jong grut want die willen wel.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1