donderdag 30 november 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Sandra Nugteren op Facebook

  Nou maar hopen beter gaat
  en weer goed doen je bent nu nog optijd daarlijk niet meer

  Antwoord
 2. 2

  Glenn

  T verbaast mij iedere keer als dit soort onderwerpen langskomen, mocht t waar zijn wat er hier geschreven werd dan is het wel erg amateuristisch anno 2014!…. dit soort dingen worden in de meeste sporten heel goed doorgelicht om een optimale conditie door t hele seizoen te hebben. Het zou dan inderdaad een schande zijn als dat niet goed werd voorbereid. Een topclub onwaardig!

  Antwoord
 3. 3

  Floor

  Laten even voor op stellen, FEYENOORD is geen topclub. ja misschien in Rotterdam en een beetje in nl. Als je na de eerste ronde al uit de 2ë rang’s Europacup vliegt, dan is het misschien een club in wording. Ja Men Koeman doet het helemaal goed, Kijk eens naar onze schaatsers, die trainen zich uit de naad, en nemen alles mee, Nee we spelen teveel mooi weer, want Feyenoord heeft nog geen prijs gewonnen, of bedoelen ze tegen PEC, RKC of ADO, Wie goed luistert heeft tegen Men. Koeman geen poot om op te staan. en wil je wat bereiken ,dan zul je moeten gaan. anders kom je er nooit. Jammer maar ik ben ook topsporter geweest,, ik ken de tijd van Ard en Kees.

  Antwoord
 4. 4

  Floor

  Ja ik ben het dus ook met Clenn eens. Ferd. een goede reactie, Als kind had ik een trainer deskundig en wel, die zij hij altijd, bijt jij je kiezen uit je bek, en met bruis op de mond, anders doet een ander dat wel, en kun je alles vergeten.

  Antwoord
 5. 5

  O.Jansen

  Ja, je kan moeilijk de wedstrijd verliezen in de laatste minuten van de eerste helft.
  Zo lust ik er nog wel een paar, wat een gezwets.

  Antwoord
 6. 6

  O.Jansen

  Ja, je kan moeilijk de wedstrijd verliezen in de laatste minuten van de eerste helft.
  Zo lust ik er nog wel een paar, wat een gezwets.

  Antwoord
 7. 7

  Claas De Wacht op Facebook

  floor jij ben ff lekker pos bezig en meerdere van jullie, ga anders naar die zg top club waar je je wel lekker pos over ken zijn miss

  Antwoord
 8. 8

  Glenn

  Het ging hier over t feit dat Feyenoord in de 2e helft vaak liet afweten!, dat heeft alles te maken met de conditie van de spelers, is dat niet goed dan gaat de tegenstanders steeds over je heen en verlies je alsnog! Het viel mij op dat Classie vorige week ook al vroegtijdig kramp verschijnselen had, dat zegt iets! Het heeft niks met positief of negatief zijn te maken, pure feiten. Als ze stijf bovenaan staan dan zal je mij niet horen! Sommige mensen “schreeuwen” maar wat maar onderbouwen hun geschreeuw niet, kan ook niet anders, schreeuwen is het enige wat ze kunnen! Soms niks met voetbal te maken!

  Antwoord
 9. 9

  Claas De Wacht op Facebook

  nou als je een klein beetje ken lezen kijk dan ff naar wat floor schrijft tevens betwijfel je al de juistheid van het verhaal en geloof me maar dat ik al een poosje met feyenoord mee loop hoor en dat waneer er iemand in mijn ogen neg bezig is Lees meer …

  Antwoord
 10. 10

  Glenn

  Ja dat zal t wel zijn, ik ben ‘pas’ supporter vanaf 1969. Door de tegenvallende resultatten van de laatste par decennia’s is t gewoon moeilijk te verkroppen dat Feyenoord niks presteerde en ergo, vaak slecht voetbal spelen. Je kunt best een supporter van een club zijn door kritisch te zijn, als je t maar onderbouwt! Zeggen ze niet: “degenen die t meest kritisch zijn, zijn juist degenen die t meeste van de club houden”? ze willen immers het allerbeste voor de club, met minder nemen ze geen genoegen! Ik herrinerde nog de maandag na de 10-0 debacle bij PSV, dat er supporters waren die de spelers en Been met een applaus begroetten bij de training…. nou sorry, dat ging er bij mij niet in! Ook niet dat er gescholden en bedreigd werd, gewoon een gepaste stilte en verder niets wat mij betreft! zo’n schande verdiende beslist geen applaus!

  Antwoord
 11. 11

  Gem Verstralen op Facebook

  Kafnaald je naar kijken, hoewel t niet via de pers hoeft.2 e helft vaak slecht

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1