donderdag 30 november 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Floor

  Gelukkig zijn er mensen die positief hun mening geven, Als trainer ken ik hem niet , maar ik kom ook niet bij de Hamburgers. Wel vorige week gaf ik meteen al Erwin Koeman aan, We moeten weten als mens als karakter en collega kan dit niet missen, er zijn al meer die er zo over denken. Ik vind wel de keus moet gemaakt worden waarvan we zeker weten wat het beste past bij Feyenoord , Ik zou geen risico’s nemen.

  Antwoord
 2. 2

  Schiebroek

  Ik ken hem niet, maar die Struis is alvast nooit serieus te nemen.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1