donderdag 22 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  John Plug op Facebook

  k#t catenaccio van die spaghettivreters. Hopelijk is iedereen nu gebrand om de wedstrijd tegen Getafe tot een beter einde te brengen.

  Antwoord
 2. 2

  bob

  wordt het niet eens tijd voor eens wat positieve berichtgevingen over onze club of hebben we die al gehad voordat het seizoen is begonnen?

  Antwoord
 3. 3

  John Plug op Facebook

  Zondag tegen Getafe wordt een loflied. We schreeuwen ze met 40000 man naar voren regelrecht het doel van die Spanjolen in.

  Antwoord
 4. 4

  nick (limburg)

  het is nu echt officieel, we stellen geen ene reet meer voor in Europa. en wat the fuck doen vormer en verhoek in de basis? die kunnen er werkelik niks van. en waarom speelt schaken niet ? altijd beter dan verhoek. enige licht punt manu en nelom speelde wel goed , cisse voor de verandering ook.

  Antwoord
 5. 5

  Glenn

  We missen gewoon creatieve spelers die hun mannetje voorbij kunnen, Verhoek kan nog geen hoekvlag passeren. Behalve Boetius hebben we niemand die dat kan. Vooral op t middenveld heb je tegenwoordig zo’n speler nodig om iets te creëren en een man meer situatie te krijgen. De technische kwaliteiten van de meeste spelers laat echt te wensen over, eerste aanname, goed en snel combineren zaken waar je een hele goede techniek nodig hebt. Nee, ik ben niet echt optimistisch wat dat betreft, bovendien zijn we nog steeds te veel afhankelijk van Pelle dat is een slecht gegeven. We hebben meer brutaaltjes als Boetius nodig dan wordt het in ieder geval minder saai.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1