zondag 19 mei 2024
|     Rotterdam  

Adverteren

 Wilt u adverteren op FR-Fanatic.com ?

Bent u op zoek naar een goede plaats om te adverteren ? Dan bent u bij FR-Fanatic.com aan het goede adres !

FR-Fanatic.com is opgericht in juni 2005 en sindsdien zeer snel gegroeid.

Met een nog steeds groeiend aantal bezoekers per dag zijn wij één van de grootste Feyenoord Fansites op internet, en daar zijn wij bijzonder trots op !

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op onze site:

U kunt bij ons adverteren tussen ons nieuwsaanbod, wij plaatsen een door U aan te geven advertentietekst op dezelfde wijze als een nieuwsbericht, de nieuwsberichten zijn onze grootste bezoekers trekker, dit betekend dat bij alle lezers uw advertentie onder de aandacht komt en uw naamsbekendheid alleen maar ten goede komt.

Ook kunt u een banner plaatsen met een link naar uw website, in overleg met ons kan worden bepaald waar de banner op onze site geplaatst zal worden, maar de banner zal op elke pagina te zien zijn.

Verder is het mogelijk om onder elk nieuwsbericht een door u aan te geven advertentietekst te plaatsen, wij hebben de mogelijkheid deze tekst cursief en/of vet weer te geven.

Deze mogelijkheden betekenen voor U dat bij duizenden lezers per dag uw advertentie cq banner onder de aandacht komt.

Als U interesse heeft om op onze website te adverteren en U wilt meer informatie of prijzen, dan kunt u een mail sturen naar redactie@fr-fanatic.com, indien u dat wenst sturen wij u graag meer gedetailleerde bezoek resultaten van onze website toe.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1