zondag 19 mei 2024
|     Rotterdam  

Over deze Site


FR-Fanatic.comWelkom op FR-Fanatic.nl. Deze site is opgericht op 01 Juni 2005.

Fan (fan is een afkorting van fanatic) van Feyenoord zijn is niet altijd even makkelijk. Fan zijn is via via eindelijk een achterlijk duur kaartje hebben voor de wedstrijd PSV-Feyenoord, die verloren wordt met 7-2. Fan zijn is trots aan iedereen vertellen dat je naar de nieuwe ‘Tempel’ gaat wanneer Feyenoord de eerste wedstrijd in het vernieuwde stadion speelt en dat dan als een drol doet tegen Willem II. Fan zijn is om half zes in de vroege ochtend in de stromende regen bij de Kuip staan voor een kaartje voor de kampioenswedstrijd in en tegen FC Groningen in 1993. Fan zijn is als klein kind huilend je buurman uitschelden als hij komt vragen wat Feyenoord heeft gedaan, terwijl hij het echt wel weet.

Fan zijn is naar Duitsland gaan met 15.000 andere gelovigen om Feyenoord te zien spelen. Fan zijn is geloven in de theorie dat Johan Cruyff voetballer van de eeuw is geworden op basis van zijn ene seizoen bij Feyenoord. Fan zijn is tegen je aanstaande schoonvader zeggen dat je al getrouwd bent… met Feyenoord. Fan zijn is huilend het Hand in Hand zingen als je van Juventus wint, terwijl je zelf geen kans meer hebt om de volgende ronde te bereiken. Fan van Feyenoord zijn, klinkt dat mooi of niet dan? Ech(t) wel!

Als fan van Feyenoord maakt men vele hoogtepunten en dieptepunten mee, maar één ding weet men na al die jaren wel. Feyenoorder ben je, je kan het niet worden. En als je zegt dat je het wel bent geworden, dan was je het altijd al. Maar het heeft gewoon iets langer geduurd voordat je het besefte. En het waardeerde.

Wij proberen U op deze site het laatste nieuws van Feyenoord aan te bieden, en tevens alle informatie omtrent spelers en wedstrijden van de mooiste club van Nederland.

Zou je ook mee willen helpen aan deze website? Reageer dan via de Contactpagina. Laat dan even weten voor welke functie je in aanmerking wil komen.

Bookmark Deze Pagina

Deze site haalt het nieuws en informatie van verschillende bronnen vandaan. Onder andere:

– Feyenoord-Internet
– Algemeen dagblad
– Telegraaf
– Voetbal Internationaal
– Feyenoord netwerk
– Feyenoord.nl
– Feyenoord Naslag
– Feyenoordnet
– Voetbalzone
– Sportweek
– Wereldomroep
– BN de Stem
– Omroep Brabant
– Elf
– Sport Nieuws.nl
– LunaticNews

En andere nieuwsbronnen en sites op internet.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1