vrijdag 22 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Rooie Ron op Facebook

  Daar gaan we weer…….wij hebben ook tijd zat hoor.we wachten al vanaf 1999 op weer een titel

  Antwoord
 2. 2

  bob

  Als ik deze trainer beluister, krijg ik ik werkelijk een pijn in mijn buik. Hij weet niets over de nieuwe aanwinst en straalt totaal geen zelfvertrouwen uit over zijn ploeg. Werkelijk een drama om naar te luisteren. Kan deze man geen media cursus gaan volgen over het communiceren met de pers? Als hij zo ook communiceert met zijn spelers weet ik al waar we dit seizoen gaan eindigen. En dat is niet bij de eerste vijf in het linkerrijtje. Meer bij de eerste vijf van het rechterrijtje. Armoe troef in de kuip.

  Antwoord
 3. 4

  nick (limburg)

  nou dan ben ik dus zowat de enigste die hem redelijk hoog heeft zitten. Fred is een man van weinig woorden ,en wat intereseert het me hoe hij overkomt als hij ons straks een prijs bezorgt staat iedereen zijn naam te scanderen. ik denk dat hij op dit moment de juiste man is veel belangrijke jongens weg en toch vrij veel jonge erbij. reken hem over 10 wedstrijden af dan weten we meer…

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1