dinsdag 21 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Eric Feduzzi op Facebook

  Rutten verdient alle steun van ons Feyenoorders. Rutten is een prima vent en ik hoop dat ie Feyenoord na het verlies van 3 dragende spelers (en de 4e speler, De Vrij, in het verschiet) op de rails krijgt. Als je de selectie van nu en 4 maanden terug langs elkaar legt dan had Koeman ’t makkelijker.

  Antwoord
 2. 2

  Simon Bronsteyn op Facebook

  Rutte verdient alle steun, hij kan er niets aan doen dat onze directie iedereen maar verkoopt voor de week aanbieding.Je hoort dat Manchester een bid voorbereid van 21 mil. Op blind. Als dit waar is dan geeft dit weer de ongeschiktheid aan van onze directie. De zoveelste. Het is een gerucht maar als het klopt. Mogen er toch eens koppen gaan rollen.

  Antwoord
 3. 3

  Floor

  Ho oh,we zijn toch niet in paniek,we moeten vertrouwen hebben in de TC. Grote clubs doen alles met poen,en hebben we eindelijk een TC die daar iets aan wil doen, en als je even op een houtje moet bijten, och daarkomen we met z’n allen we door heen. We zijn toch die bijna 40 miljoen niet vergeten, en we hoeven geen 11 of 12 % rente meer te betalen. Geen bedrijf kan zonder bedrijf kapitaal.(voorbeeld grote clubs) En een paar jaar tijd is er enorm veel gebeurd, even op de rem, en dan geven we hem weer van jes, Feyenoord is prima bezig, alle begrip is aan hun zijde. Doorgaan zo, Hand en Hand

  Antwoord
 4. 4

  Clarence van der Palm op Facebook

  Ligt aan de duur van het contract Feyenoord kon in het verleden niet verhogen en verlengen dus steun ook de directie ze hebben aardig wat weggewerkt

  Antwoord
 5. 5

  Simon Bronsteyn op Facebook

  Ja, door de vrienden van Feyenoord en nu door jeugd spelers omdat ze geen andere keus hadden. Dat vind ik een ander verhaal dan dat dit het beleid zou zijn geweest, dit beleid is er pasgekomen doordat ze in niets meer mochten kopen omdat ze zo goed als failliet waren.

  Antwoord
 6. 6

  Paul Wijnbergen op Facebook

  Ik snap ook de paniek niet. We hebben een verdediging met Boulahrouz, Matheijssen, van Beek, Kongolo en Nelom dus die is top. Alleen een goede spits hebben we nodig en we doen weer mee om de prijzen. En inderdaad alle komplimenten voor de directie, we zijn bijna helemaal schulden vrij.

  Antwoord
 7. 7

  Alwin van den Hoven op Facebook

  Nog maar 15 miljoen af te betalen Paul Wijnbergen 😛 Beter maken ze haast want nu we positief eigen vermogen hebben kost de VvF naast 1 miljoen aan reisjes/seats/eten/drinken ook nog eens 4% dividend over 34 miljoen euro 🙁 Bij elkaar dus 2,5 per seizoen. Daar kan je een leuke speler voor kopen!

  Antwoord
 8. 8

  Paul Wijnbergen op Facebook

  Het gaat de goede kant op Alwin van den Hoven, maar je ziet de reakties van de supporters. De ene helft vindt het grandioos dat de schulden snel worden afbetaald, de andere helft loopt te schelden en spreekt van uitverkoop. Dus je kan het helaas niet iedereen naar de zin maken.

  Antwoord
 9. 9

  Simon Bronsteyn op Facebook

  Ik zie hier niemand schelden, gewoon een gezonde discussie. Klopt dat de een het goed vind en de ander niet. Ik probeer alleen niet de realiteit uit het oog verliezen. Afbouwen schuld is goed maar mag niet ten koste van alles gaan. En ik vind het weer een aanfluiting aks wij drie spelers verkopen, waar ze er in 020 voor het zelfde bedrag er eentje verkopen. Wij doen het dan ergens niet goed. We verkopen een spits net twee jarig contract met een subliem gemiddelde en spelers die een heel goed wk hebben gespeeld.

  Antwoord
 10. 10

  Alwin van den Hoven op Facebook

  Absoluut zeker weten Paul Wijnbergen het gaat fantastisch! En qua leegloop valt het wel mee: Janmaat voegde niet echt iets toe (werd vaak gewisseld voor Nelom). Indi zat regelmatig op de bank. En zonder Pelle speelde Feyenoord beter (minder reactief en ‘alles op Pelle) tijdens de schorsing.

  Dat mensen zeggen ‘uitverkoop’ ben ik het niet mee eens. Het is strategische verkoop om de club gezond te krijgen. Het enige wat we kunnen gebruiken is een spits, maar verder hebben we alles al in huis!! De Vrij speelde ook niet echt fantastisch bij Feyenoord (wel op het WK) dus ik zeg: verkopen en we hoeven niet jaarlijks 2.5M meer aan zinloze kosten te maken! 😀 Goed voor de club deze zomer!

  Antwoord
 11. 11

  Simon Bronsteyn op Facebook

  Janmaat is rechtbank en nelom linksback. Janmaat voegde niet echt wat toe, sorry maar na het lezen van dit, snap ik niet waarom ik hier nog op in ga. Dan houd elke discussie op.

  Antwoord
 12. 12

  Paul Wijnbergen op Facebook

  Inderdaad een leuke diskussie zonder gescheld. Ok heb nu weer alle hoop pp een hoede toekomst. Zeker als de vernieuwde Kuip klaar is moeten wij konstant top zijn. Voor dit seizoen nog een nieuwe spits en ik heb er alle vertrouwen in.

  Antwoord
 13. 13
 14. 14

  Alwin van den Hoven op Facebook

  Simon Bronsteyn, weinig wedstrijden gezien afgelopen seizoen? Janmaat leuk voetballertje, niks bijzonders. En al helemaal geen winnaar. Je denkt nu waarschijnlijk “wat een onzin”, maar dan zeg ik alvast: koop dit boek en lees het zelf!! http://www.frfc1908.nl/webshop/frfc-shopzone/13-14-wij-zijn-feyenoord-pre-order/

  Antwoord
 15. 15

  Alwin van den Hoven op Facebook

  Wat betreft de verkopen: Wij verkopen spelers die nog nooit meer dan 2 europese wedstrijden per seizoen hebben gespeeld en nog nooit wat hebben gewonnen. Ajax verkoopt 1 speler die 4 keer kampioen is geworden en 30 champions league duels heeft gespeeld. Zie je nu het verschil in onderhandelingspositie?

  Antwoord
 16. 16

  Simon Bronsteyn op Facebook

  Alwin ga al meer dan dertig jaar alle wedstrijden, thuis, uit Europacup en zie ook geregeld oefenwedstrijden. Boek had al besteld voor dat het uit was. Ga mij dus niet beschuldigen van geen wedstrijden zien. Vooral niet als je niet het verschil weet tussen de links en rechtbank. We kunnen een discussie hebben of iemand goed is maar niet met je oordeel over iemand klaar staan of iemand wel of niet naar wedstrijden gaat. Even iets anders denk dat we mekaar wel eens gezien via Remco, hahahaha heerlijk die discussies

  Antwoord
 17. 17

  Alwin van den Hoven op Facebook

  Hohoho Ik beschuldig helemaal niemand 😀 Ik vind Janmaat gewoon een matige speler waarvan we er nog een aantal hebben lopen, constatering op basis van het kijken naar wedstrijden (op het WK speelde hij hetzelfde, en werd daarom ook van het veld verwijderd “niet goed genoeg, weinig passie”). Via Remco kan trouwens zomaar haha! Die asociaal brengt iedereen met elkaar in contact 😛

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1