zondag 3 december 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Floor

  De machine aarzelde even. maar toen hij gesmeerd was, liep als een trein. Alleen nu met 45 duizend mensen, grijp die Men Komen !!! bij z’n nekvel, Die kan en mag gewoon niet weg, Het team begint z’n vruchten af te werpen, Zijn kinderen en zijn vrouw, zijn het niet met hem eens, wij toch ook niet, we houden toch van die man. Hij moet weer van over, terug over die streep, volgens mij is hij eventjes dwaas bezig, in godsnaam hij ziet toch wel hoe mooi het kan worden daar kun je toch niet voor weg lopen. Ook Men Koeman moet hiervan mee kunnen genieten. Of we moeten anders maar weer de steun ontvangen van Men Blokland en de zijnen, Dit mag nu het de goede kant op gaat (nieuw stadion) Feyenoord niet gebeuren, kom op zijn we machtig of niet met z’n allen.

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Ja ik bedoel natuurlijk de Men. Ronald Koeman. Ronald, mien jong ik kom ook uut Noord’n. Mein leém’m laank ben ik al rood wit, Doe moust nou de vrucht’n pluk’n, en d’r nait van duer goam, Kerel ik kon wel jank’n, dat list begriepm’. Die mens’n doar in de kuup die ben’n die nou beudig , Asjeblieft. die collega’s, Men v. Geel , men Gudde, en wel nait .Ronald goa nait weg. Ik heb al laank dacht, Hij wordt Sir Alex van Feyenoord. in nou dit.

  Antwoord
 3. 3

  Marc Dinjens op Facebook

  heeft niemand die strafschoppenserie tegen heracles gezien??? die waren allemaal perfect!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1