donderdag 30 november 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  remco colaris

  de politie zal hier zelf camera beelde van moete hebbe van de comando post ik werk zelf in de beveiliging hun moete die beelde hebbe word allee moeilink om ze te krijge

  Antwoord
 2. 2

  Angelina Knijpinga op Facebook

  Schandalig 🙁 Ik heb vader en zoon gezien.. En Tom wat te drinken gegeven.. Kind zat helemaal te trillen en was helemaal van slag…..

  Antwoord
 3. 3

  Mike Brandenburg op Facebook

  Tijd om op te stappen Abuneus , dit is geen preventie maar agressie, oprotten uit onze stad

  Antwoord
 4. 4

  J

  Is ook wel lastig hoor om een vader met zijn zoontje van 11 te onderscheiden van de ” mogelijk vervelende supporters” . Wees verdomme is blij dat alles rustig is de laatste jaren rond de kuip( op enkele kleine incidenten na) , moet je vooral zelf weer gaan meppen. Beterschap voor die vader en de jonge knul.
  Kan mezelf best in verplaatsen, was zelf zondag met mijn zoon van 11.

  Antwoord
 5. 5

  J

  Is ook wel lastig hoor om een vader met zijn zoontje van 11 te onderscheiden van de ” mogelijk vervelende supporters” . Wees verdomme is blij dat alles rustig is de laatste jaren rond de kuip( op enkele kleine incidenten na) , moet je vooral zelf weer gaan meppen. Beterschap voor die vader en de jonge knul.
  Kan mezelf best in verplaatsen, was zelf zondag met mijn zoon van 11.

  Antwoord
 6. 6

  Eje

  Als het de supporters niet zijn die ongeregeldheden veroorzaken, doet de ME dat schijnbaar dan maar zelf. Afgelopen jaren al meerdere van dergelijke incidenten voorbij zien komen. Denk alleen maar aan dat de bezoekers van Pathe werden neer geknuppeld door de ME omdat ze met de tram naar huis wilde. Als de supporters wat doen staat het hele land op zijn kop en als de ME wat flikt dan waait dat gewoon over. Het is werkelijk een schande hoe deze mensen optreden. Dit heeft niets meer met handhaving te maken dit is gewoon de relploeg van justitie die onschendbaar blijkt te zijn. Hoe kan nu ooit handhaving plaatsvinden als deze mensen zelf hun wapenstok niet aan de broek kunnen laten hangen. Politie met de pet heeft nog mijn respect maar de ME absoluut niet meer. Dit gebeurt simpelweg te vaak. Als er dan nog aanleiding tot is tot daar aan toe maar afgelopen jaren is het rustig, op de onnodige charges van de ME na. Hoe kunnen we hier tegenin gaan. bezwaar maken heeft geen nut. Justitie houd hun de hand boven het hoofd en actie ondernemen is hun in de kaart spelen zodat ze weer lekker los kunnen gaan op onschuldige mensen. Zoals nu en zoals met de PAthe bezoekers en zoals de ME die in 2005 door de menigte galoppeerde waardoor er ongelukken gebeurde en de pleuris uitbrak. Het is de laatste tijd elke keer dezelfde aanstichter. Namelijk de ME zelf. En dan verwachten dat ik er respect voor moet opbrengen. Ga toch weg. Ik begrijp steeds beter wat er nu gebeurde bij Hoek van Holland. Hoe ver moet dit nog gaan?

  Antwoord
 7. 7

  Mike Brandenburg op Facebook

  Ik stel voor , Gemeente Rotterdam bestoken me deze berichten

  Antwoord
 8. 8

  Rini Bakx

  Typish, die gasten hebben thuis niks te zeggen en gebruiken hun beroep om zich te verlossen van hun frustraties. Opsluiten die hap!

  Antwoord
 9. 9

  Mike Brandenburg op Facebook

  Luister , voorbeelden te over. Als we er niks aan doen gaat t verder , voorbeelden?. Dodelijke schietpartij HvH , Eindhoven , stadhuisplein., Pathe stadionbrug en nu weer onder vak s . IK ZEG AKTIE

  Antwoord
 10. 10

  Conny van Doorn op Facebook

  als die me er een beetje fatsoen in zijn donder heeft, geeft hij zich aan…hopen dat hij veroordeelt wordt voor zwaar lichamelijk letsel met [waarschijnlijk] blijvende schade…en emotionele schade voor het kind…

  Antwoord
 11. 11

  RMS-burger in ballingschap

  De methode van aanpak doet denken aan die van de Gestapo in de Tweede Wereldoorlog. De politie en de ME denken dat ze boven de wet staan, maar met dit soort gemene praktijken moeten de daders voor het gerecht gedaagd worden. Van een rechtsstaat is bij deze helemaal geen sprake.Integendeel, dit stuurt regelrecht naar een politiestaat.. De Marokkaan Abouthaleb als burgemeester van Rotterdam is verantwoordelijk voor de aanslag die gepleegd wordt door zijn onderdanen. Hij is hoofd van de politie, en kan beter opstappen.

  Antwoord
 12. 12

  RMS-burger in ballingschap

  Politie en ME maken misbruik van de wet. Machtsvertoon, stoer en arrogantie slaan ze er op alles wat beweegt. Zelfs onschuldige voorbijgangers zijn niet meer veilig, die vlak in de buurt zijn. Het is nu wel gebleken.Is dit wat de beleidsmakers het willen! Ze beschermen hun soortgenoten, zowel in politiek Den Haag als bij de plaatselijke autoriteiten. Maffiapraktijken, zelfverrijking en het declareren van hun reizen en uitgaansleven vinden ze normaal. Stelletjes boeven zijn ze!!!! Het hele politieapparaat is ook niet zuiver van handelen. Corruptie en vriendjespolitiek bestaan zeker ook bij deze gasten, maar het wordt alles boven het hoofd gehouden door stelletjes bandieten van hogerhand. Spijtig is dat de gewone Jan met de pet, harder aangepakt wordt door deze zogenaamde dienaren van de wet. Zelfs Willem Alexander en Maxima moeten ook aan de wet houden, en al die onschendbaarheid moet afgeschaft worden. Ze zijn eender als elk afzonderlijk mens op deze aarde.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1