donderdag 29 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Robert Graafland op Facebook

  Heb je geld bij je , of krijg jij ook niks van van Geel

  Antwoord
 2. 2

  azzievaltanleggie

  Mooi uitje voor Gudde, het lijkt Riemer van de Velde wel……. .

  Wat moet die vent daar? En die andere scouts moet ik ook een beetje om lachen. We hebben toch eigen jeugd?, of gaan we die andere clubs zoals Chelsea na doen?.

  Antwoord
  1. 2.1

   Glenn

   Met een groot verschil! Riemer die vindt iedere keer wel wat! En met alleen maar jeugd spelers red je t ook niet, want ook daar missen we nog steeds een goede spits en een echte nummer 10 bijvoorbeeld, echte creatievelingen!
   Voornamelijk toch verdedigers en ( verdedigende) middenvelders.

   Antwoord
 3. 3

  Glenn

  Leuk hoor dat scouten bij de jeugd, hoort er ook bij….. MAAAARRRRRR, wanneer scouten ze nou onbekende groeibriljantjes die wel direct bij t eerste aan kunnen sluiten, zoals Heerenveen en andere ‘mindere’ clubs dat ieder jaar weer doen?????
  Die scouters zitten al zo lang daar, wat te doen?? Beukers, Lipponen en nog meer van dat soort gasten, ik snap t echt niet, wat is nou hun rendement al die jaren, wat zeg ik, decennia’s lang al.
  Noem eens 1 speler in het verleden die echt een vondst was?…. ik kom terecht bij Cruz en Larsson, nog meer? een speler waarvan niemand echt kent en later geld opleverde? Kuijt en dergelijke was niet echt onbekend, van Persie is een jeugd speler….
  Ik verbaas mij nog steeds dat de scouting alsmaar zo gehandhaafd blijft, allemaal weggegooid geld!!!
  Met betere scouting kan je echt stappen maken, sportief en financieel, maar ja, het zal wel aan mij liggen…… maar ik erger me dood aan, zeker als je ziet hoe nu weer Heerenveen met die gescoute spelers speelt.
  Ja ik weet t ook, het is geen garantie dat ze ook bij Feyenoord zo spelen, als ik kijk naar Basacikoglu, maar dan nog, zelf vinden ze niks………. laat staan dat ze een “Suarez”, een “Romario” enz enz vinden……
  Wordt eens wakker Feyenoord! …… ik ben bang dat t nooit gaat gebeuren……

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1