dinsdag 26 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 3

  Marco Ras op Facebook

  Van geel zeg ff wachten nog wachten ff nog wachten pizza

  Antwoord
 2. 4

  Jorn Trentelman op Facebook

  Nou van geel trek alles uit de kast om hem te halen. Je had een top elftal al veel eerder voor elkaar moeten krijgen! Vorige jaar champions mis gelopen door je en dit jaar weer! Dalijk de Europa ook nog!

  Antwoord
 3. 7

  Dicky Vd Nadort op Facebook

  Weer een nieuw deel van de fabeltjes krant

  Antwoord
 4. 8

  bob

  Mijnheer van Geel, niet te snel handelen hoor, dit zou teveel opvallen in vergelijking wat u de laatste maanden heeft gedaan. Ik zou wachten tot de winterstop…… Als we ergens onderaan bungelen. Misschien dan dat dan jullie ogen open gaan.

  Antwoord
 5. 9

  Marlon Guidetti Vettel op Facebook

  Ik zou Guidetti van Manchester City voor 1 jaar huren met recht van koop en de koopsom nu al vastleggen! Dan zal dit seizoen moeten blijken of Guidetti het aankan of niet; dat is wel een gokje waard.

  Antwoord
 6. 10

  RMS-burger in ballingschap

  Snel handelen en hem zo gauw mogelijk in huis nemen!!!! Zo niet…dan kan Martin van Geel beter snel opstappen. Bij Ziyech heeft hij veel te lang gewacht, en dat was zijn blunder! Fred Rutten moet ook duidelijk zijn bij zijn gesprek met Ziyech om hem op !0 te laten spelen! Immers heeft in de twee seizoenen ook niet waar kunnen maken. Als ik moet kiezen tussen Immers en Ziyech, dan kies ik voor het laatste! Zijech is balvaardig, vrije trap specialist, technische speler, goed overzicht en een slimme voetballer! Wat hij alleen maar mist is zijn fysieke kracht, maar dat komt wel goed….maar ja jammer dat hij nu voor Twente speelt!

  Antwoord
 7. 11

  Krijn van Noort op Facebook

  BBC melde dat hij naar Feyenoord gaat eerst huren

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1