zondag 25 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  thijs

  mooi, eindelijk goede concurrentie voor Mulder en weg met die griek van 1.40m!!

  Antwoord
  1. 2.1

   bob

   onhaalbare kaart Claas.

   Antwoord
 2. 3

  bob

  Nou, eindelijk eens wat concurrentie voor Mulder en hij zal het weten ook.
  Ik kan als oud-keeper niet echt beoordelen wie beter is omdat ik Warner Hahn nog niet heb zien keepen en die momenten op TV die ik heb gezien, gaven voor mij geen beeld van zijn talent. Maar Muldr moert aan de bak en dat is de laatste jaren nog niet gebeurd en ben benieuwd hoe hij onder druk van de concurrentie kan presteren.

  Antwoord
 3. 4

  bob

  Nou, eindelijk eens wat concurrentie voor Mulder en hij zal het weten ook.
  Ik kan als oud-keeper niet echt beoordelen wie beter is omdat ik Warner Hahn nog niet heb zien keepen en die momenten op TV die ik heb gezien, gaven voor mij geen beeld van zijn talent. Maar Muldr moert aan de bak en dat is de laatste jaren nog niet gebeurd en ben benieuwd hoe hij onder druk van de concurrentie kan presteren.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1