woensdag 21 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  Probleem is gewoon dat teveel van die spelers vaak de hemel in worden geprezen en dan denken dat ze echt al heel goed zijn. Buitenlandse interesse, overmoed en dan hoogmoedig in de wedstrijd, dan zie je hun beperkingen.
  Kongolo, van Beek, Boetius, Classie, iedere week roept iemand wel hoe goed ze zijn en makkelijk bij een topclub terecht kunnen. Dat zal misschien in aanleg zo kunnen zijn, maar om iedere week weer te laten zien dat ze inderdaad zo goed zijn is een andere zaak!
  Veel talenten kunnen die weelde aan aandacht niet aan, kunnen (nog?) niet met beide benen op de grond blijven staan en alleen maar focussen op de volgende wedstrijd.
  Tegen ” mindere” ploegen kunnen ze schijnbaar niet echt goed opladen, dan treedt er een ongepaste nonchalance uit, “we zijn goed, we knapoen dit wel even op”, niet dus!
  Alleen al daarom zijn ze nog niet geschikt voor een Europese top club.
  Een Depay laat al wat vaker zien dat hij boven gemiddeld is, daar zit Boetius nog mijlen ver van verwijderd! Wat een drama is dat zeg, net als Kongolo de laatste wedstrijden.
  Ik dacht dat Rutten talenten goed kan bespelen en ze motiveren om het beste van ze uit te krijgen, tot nu toe niks van gezien, helaas!
  Nu maar hopen dat ze niet geslacht worden in Rome, ik heb een hard hoofd in!

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Oh ja !!! prachtig om te zien dat de jongens van Haracles strijden voor elke meter, met een minimum aan salaris strijden ze voor elke bal, Denk je eens in een club uit het grote Rotterdam, FEYENOORD, je durft de naam op straat niet meer te noemen, iedereen lacht je uit, en altijd maar weer heren voetballers, diegeen die er geen grip op hebben worden altijd beschuldigt. Nee jullie voetballers konden van Valencia winnen, en dan wil je ons wijs maken dat je niet kan winnen van Heracles. Nee daar kun je geen bestuur of trainers op aanspreken, elk excuus kan hier gewoon de Maas in, trek hier maar je eigen boetekleed aan, ik denk elke voetballer van andere clubs lachen zich rot voor de wanprestatie die jullie de laatste wedstrijden op de mat leggen, bidden helpt ook niet meer, hij heeft jullie laten vallen. sterkte.

  Antwoord
  1. 2.1

   Glenn

   Ja zolang ze zelf hun ondergrens niet op kunnen krikken dan blijven t matige voetballers! Helemaal als ze denken op hun “klasse” een wedstrijd te kunnen winnen, dan vallen ze keihard door de mand!
   Zelfs na een andere blamage leren ze daar kennelijk nog niet van! Zeker, ook topclubs hebben daar soms wel last van, maar daar hebben ze ook andere soort tegenstander, met alle respect voor Heracles hoor!
   Op dit moment is t een genot om naar t kleine Rotterdamse broertje te kijken, met de weinige middelen die ze hebben wordt daar leuk gevoetbald. Om maar niet te spreken over Heerenveen, AZ en PEC, ook met jonge jongens!
   Soms zie je daar aanvallen om van te smullen, daar kunnen we alleen maar van dromen!
   Op de een of andere manier kan Feyenoord maar niet aantrekkelijk voetbal spelen, is dat ook een taak van de opleiding? Leuk de motto geen woorden maar daden, maar als je alleen maar moet hebben van hard werken en geen gogme & intelligentie hebt dan val je eerder door de mand als je maar een stapje minder doet!
   Als voetbal liefhebber zijnde is het al die jaren steeds behelpen wat dat betref, natuurlijk is het leuk als ze winnen omdat ze keihard voor geknokt hebben, maar voetbal om van te genieten, nee, niet echt! Het zou echt leuk zijn om dat ook eens mee te maken.

   Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1