zondag 24 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  Een beetje vreemd dit, want hij laat steeds Te Vrede starten, waar ik totaal niets in zie. Ik hoop niet dat hij tegen Den Haag weer hem laat starten i.p.v. Manu.
  Ik zie liever een beweeglijke spits dan een statische, tenzij deze zeer sterk is zoals Pelle. Eens kijken of Rutten geloofwaardig is……….

  Antwoord
 2. 2

  Glenn

  Een beetje vreemd dit, want hij laat steeds Te Vrede starten, waar ik totaal niets in zie. Ik hoop niet dat hij tegen Den Haag weer hem laat starten i.p.v. Manu.
  Ik zie liever een beweeglijke spits dan een statische, tenzij deze zeer sterk is zoals Pelle. Eens kijken of Rutten geloofwaardig is……….

  Antwoord
 3. 3

  Jhon van der Borght op Facebook

  Blijkbaar ziet ie ook veel kwaliteiten in Te Vrede. Onbegrijpelijk.Lees meer …

  Antwoord
  1. 3.1

   Glenn

   Manu zwak in 1 tegen 1 situatie? de penalty en de goal die hij maakte tegen Besiktas kwam uit een actie 1 tegen 1……. wat kan Te Vrede dan? wil iemand mij dat uit leggen misschien?

   Antwoord
 4. 4

  Floor

  Glenn ik denk dat het ook niet mee valt, iedereen praat over jou, één wedstrijd heb ik nu een doelpunt van te Vreede gemist. Voor het eerst hadden we aan Schaken een buiten speler, van de linkerkant is nog helemaal niets gekomen, verder wil ik er niets over zeggen. Jij weet als geen ander, als Pelle de ballen niet op z’n voetjes kreeg, dan was het ook niet van, een kind kan de was doen. Het elftal draait nog voor geen meter, ik vraag me af of er in deze situatie we een redelijke spits wil komen, We hebben een beetje pech, Maar vaak is het wel zo, hier kom je dan weer sterker uit, We zullen hier weer doorheen moeten, en wacht maar na twee à drie maanden ziet de wereld er weer anders uit, ik ben nog niet zo pessimistisch, er is heel veel goeds gebeurd, nou is het even op een houtje bijten, maar daar komen we ook weer doorheen. Het is de club van Hand en Hand, het komt weer goed.

  Antwoord
  1. 4.1

   Glenn

   Tsja, je hoopt toch een keertje op continuatie, laat staan een groei van t spel, al te lang op gewacht! Vele andere clubs hebben ook met een regelmatige leegloop van de selectie te maken, maar t lijkt alsof zij wel steeds op tijd adequate vervangers vinden. Daarin verwijt ik dus de scouting dat ze in mijn ogen al decennia’s lang niet presteren, totaal niks vinden! Daarmee ook de financiële problemen veroorzaken. Immers als je wel een type Suarez enzo vindt dat je daarna flink geld kan innen, wanneer was dar voor t laatst? Nu precies t zelfde, kunnen alleen maar spelers vinden bij de reserves van een topclub, dat is geen scouten, dat kan iedereen! Ik erger mij eraan! Ook hoe sommige talenten zich alweer zo groot wanen zonder maar ooit een paar wedstrijden achter elkaar te schitteren, laat staan een heel seizoen!

   Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1