zondag 22 mei 2022
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  Als Feyenoord alleen maar van Elia afhankelijk is dan is t goed mis met de selectie en de trainer! Natuurlijk is hij belangrijk, maar als ze dat niet kunnen opvangen dan kunnen we maar gelijk mee stoppen.
  Belangrijk is dat Gio in staat is om de juiste spelers op de geode plek neer te zetten, ongeacht hoe die heet! Berghuis zegt dat hij t prettigst voelt op rechts, laat hij dat maar bewijzen!
  Toonstra moet ook van links kunnen spelen ( deed dat bij Utrecht ook volgens mij), met zijn rechter kan hij dan op doel schieten, taak van de backs om buitenom te gaan als de buitenspelers naar binnen trekken. Vilhena op links is zonde van zijn dynamiek op t middenveld. Dan blijft over, Kuijt, voor mij nog teveel de zwakke schakel, met alle respect, vanwege zijn gebrek aan handelingsnelheid en techniek lijdt hij te vaak onnodig balverlies, vooral wanneer t spel op tempo is. Natuurlijk werkt hij ook hard, maar t rendement wordt steeds minder. Bovendien krijgt ook daardoor Jorgensen te weinig steun, heb ik liever toch dat Vilhena in die 10 positie terecht komt!
  Met ook nog Vejnovic en Gustafson achter de hand voor die 10 positie moet toch mogelijk zijn om meer voetbal in dit team te krijgen en niet alleen maar van Elia afhankelijk te zijn??? Ik hoop dat Gio & TS ook gegroeid zijn, anders wordt t niet beter dan vorig jaar ben ik bang! De veelbelovende start geeft nog niet echt zekerheid wat t voetballen betreft, ik zie PSV beter voor elkaar hebben wat dat betreft.

  Antwoord
  1. 1.1

   Rene van der Zeik

   Klopt, maar feit blijft P$V haalt gewoon die neus van newcastle erbij, en dat joch van utrecht voor de breedte en gewoon omdat ze het kunnen. Denk dat we daarom ook geen kampioen zullen worden. Vejinovic heb ik eigenlijk al afgeschreven , en wat heeft die gustafson eigenlijk misdaan ? Dacht dat we eindelijk eens zo`n veel scorende middenvelder hadden gehaald die we voor veel geld gingen verkopen maar daar hoor je ook niks meer van.

   Antwoord
 2. 2

  Faria

  Floor, Gustason en ook anderen hebben geen enkele kans om door te groeien, en om zich te ontwikkelen. Gio houd vast aan het zelfde systeem, en dat beloofd niet veel goeds. Daarom als er iemand in moet vallen kommen ze steeds net even te kort, dat is op voorhand zijn studie. Dan kan hij steeds weer de zelfde elf opstellen Zo bouw je geen team op, die elkaar opbeurd, De eerste wedstrijd was uitstekend zij Gio, de tweede wedstijd was vechtlust, maar al een stuk minder tegen Twente , Ik begrijp niet dat ze niet zien dat het niet goed gaat. De derde wedstrijd was winst op karakter zij hij, gelukkig maar, want na zoveel fouten was je er anders niet door gekomen. Het kan mij niet schelen hoe en welk poppetje hij er in zet, maar het houd en keer op als er niet beter gevoetbald wordt. Soms denk ik wel eens, want doen ze toch op de training, in het veld zondags kunnen ze elkaar niet of nauwelijks vinden, dat is toch erg om ze zien, en dat noemt zich een topclub, het spijt me jongens maar dat vind ik erg voor onze club, er moet beter getraind worden. En anders maar langer, die fouten moeten er uit.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1