zondag 14 april 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Rene van der Zeik

  Volgende week de genade klap uitdelen dan is t over en uit met huilie doen. En Veltman is gewoon te klein , daarom lijkt t alsof grote spitsen zoals Pelle en Kramer hem een ellenboog geven in een duel.

  Antwoord
  1. 1.1

   Bernardo

   Feyenoord heeft zelf niet in de gaten hoe ze vanaf minuut 1 in de eredivisie fortuinlijk is. Zo gemakkelijk gegeven strafschoppen, rode kaarten moeten hebben en gisteren maakte kuyt duidelijk een overtreding waardoor veltman uit balans werd getrokken waardoor hij de bal niet meer weg kon werken. Feyenoord heeft zoveel mazzel. Zelfs de scheidsrechters durven amper tegen te fluiten. En kuyt moet nu niet gaan denken dat tie alles kan maken en de tegenstanders geel aan naait. En die arrogante kramer…schorsen. Wat een smerig mannetje is dat. En Feyenoord…..kinderhand is gauw gevuld…..

   Antwoord
   1. 1.1.1

    rene van der zeik

    Nou,hoe kwam fc bijlmer dan aan die 4 kampioenschappen?! Omdat ze oogstrelend voetbal speelde zeker? En by the way die snotneus die ruzie maakte met kuyt, moest een 2de gele kaart krijgen voor een schwalbe. Erg vergeetachtig die neusjes altijd…

    Antwoord
    1. 1.1.1.1

     Bernardo

     Wat ben jij zielig man. Kinderhand is gauw gevuld he haha. Winnen jullie een keer hebben jullie gelijk een ontiegelijke grote bek. O ja, aan kuyt mag niemand komen zeker…..heilig of zo.. Enigste wat kuyt doet is constant naar de scheids lopen en vragen om een kaart voor een ander…..! Nee dat is heldhaftig zeg. Wees er blij mee. Droom er maar lekker van, en aan het eind van het seizoen jankt heel rotterdam, omdat ze helemaal niks hebben……of…of…ja, misschien toch wel iets…..als de scheids mee werkt….. Idioot. Echt lachen met jou zielepoot.

     Antwoord
     1. 1.1.1.1.1

      rene van der zeik

      Hey autist, we hebben al geen EK door die joden, jullie worden langzaam maar zeker ontmaskerd met die puinopleiding van jullie. Maar uhh we horen volgende week zondag wel weer van je, ga verder niet in discussie met zwakzinnige..

     2. 1.1.1.1.2

      Martin

      Ja we lachen idd heb jij de bingo kaart al vol met excuses en ik denk eerder dat ze in 020 janken aan het eind van het seizoen dat doen namelijk het hele jaar

   2. 1.1.2

    Ben

    Zo, duim in je mond en op tijd naar je bedje.
    Truste jochie….

    Antwoord
  2. 1.2

   Bernardo

   En aan het einde van het seizoen jankt Feyenoord het hardst hahaha

   Antwoord
 2. 2

  van batenburg

  er moet een klaagmuur komen in amsterdam dan kan ajax elke week naar de klaagmuur om te jammere. voetbal is oorlog WAAR KOMT DAT GEZEGDE VANDAAN?

  Antwoord
  1. 2.1

   Bernardo

   Moet je jezelf horen mafkees. Heeft Feyenoord ook een keer gewonnen……..zielig ben je

   Antwoord
 3. 3

  floor

  Ajax heeft de pech, als je niets anders hebt dan van die halfwat spelertjes.Ze moesten trouens verbieden dat er nog langer van die smurfjes rond lopen op een voetbalveld. Het spijt me te moeten zeggen, die veltmuis springt nog niet over een grasspriet. die moet nodig aan de groei hormonen z’n schreeuwbaas langs de lijn kan hem daar wel in bij staan,weet je wel, dat boertje. Het is weer arejackers, super slecht die babyboys uit ons hoofd dorpje, ze huilen allemaal als ze verliezen.

  Antwoord
  1. 3.1

   Bernardo

   Alle jaloezie wordt omgezet in haat….zielig mannetje ben jij. Je bent gewoon stik jaloers dat ajax meer succes heeft gekend dan Feyenoord. Jullie hebben het incidenteel mongool. Feyenoord heeft ook een keer gewonnen zeg…haha.

   Antwoord
   1. 3.1.1

    Alex

    Hey benauwdo, is dat het enige wat te zeggen hebt? Jank lkkr mee met de rest van aaaahhhhjax… krijg bijna medelijden met je… Oh ik vergis me ik krijg alleen jeuk van je… t arrogantusajaxidus allergie heerst naar t schijnt..

    Je cluppie heeft deze keer gewoon verloren, loop verder niet zo te blaten man.

    Antwoord
    1. 3.1.1.1

     Bernardo

     Zie je maar weer eens hoe zielig en laag opgeleid je bent blinde. Maar geniet er van. Laat Feyenoord eerst nog maar eens proberen zelfstandig een wedstrijd te winnen . vanaf dag1 van de competitie krijgen ze allemaal cadeautjes. En dat vindt je minder leuk hé koekebakker…..haha. Maar ja, t is wel de waarheid als je alles leest en hoort. Zelfs van echte feyenoorders met echt verstand op de goede plek……….succes er mee!

     Antwoord
    2. 3.1.1.2

     Bernardo

     Denk eerder dat jij er mee besmet bent lullo

     Antwoord
 4. 6

  floor

  ’t is gwoon even een kleine uitdaging geweest, ik wou als man boven de vijfien even weten hoe zielig die niksnutjes uit het eitjedorp hun gal spugen, Nederland heeft kennis kunnen nemen. Ich solte zagen kom mal bij uns in Bayern, da spielen wir die … FC.B.

  Antwoord
 5. 7

  kromme

  Ik dacht dat het een site is Fr fanantic maar ik zie dat er veel neuzen zijn op de site zijn ze nou nog niet klaar met huilen

  Antwoord
  1. 7.1

   Bernardo

   Hoe lang is het geleden dat jullie iets gewonnen hebben….!

   Hulp nodig van scheidsrechters..dat hebben jullie. Vragen …en ook nog krijgen van strafschoppen… Ach scheids….alsjeblieft…..anders redden we het niet…..hahaha

   Antwoord
 6. 9

  Chol Verstralen via Facebook

  Zo super kinderachtig. Je moet voetballers eens leren te verliezen Ajax! Net of jullie van die zacht gekookte eitjes op het veld hebben lopen. Het ging gewoon hard tegen hard! En dat die sukkel en huilebalk van een Veltman in eigen doel schoot is niet de schuld van Feijenoord….

  Antwoord
 7. 10

  Fons

  Ergens las ik Kuyt maakte en overtreding? Velen met mij zagen heel duidelijk dat die Veldmuis van ellende in elkaar zakte en dat Kuit hem juist overeind wilde houden, maar door de zwakte van die Veldmuis lag de bal al voor hij het zelf wist al in eigen doel, maar toch zijn er mensen die het altijd anders zien. Die van der Hoorn was toch ook helemaal verdwaalt bezig, en die Ba-snoepie zakte toch ook als een plumpudding in elkaar, Ach het stelt eigenlijk niet zo veel voor, maar zo kom je dus aan het eind tegen echte kerels, te kort, En dan lullen over het verleden, Toen Kramer iemand een duwtje gaf,( de steun van FOX was niet genoeg, VRIJSPRAAK VOLGDE) Wie sloeg er voor 14 d. terug iemand in de loop duidelijk in het gelaat, als ’n compleet koor zongen DE ANALISTEN bvan FOX het lied , dit was helemaal niets, was dat niet de speler Ba-snoepie, wie kwam er twee keer met gestrekte benen in, was dat niet die Veltmuis , oh was er van die zelfde club misschien ook nog eentje die iemand bij de keel greep, ja? maar het stelt niks voor,wees toch blij met zulke scheidsrechters. ’t Is allemaal waar genomen door de camera, maar tegen arejackers en de knvb moet je altijd in het gevecht. want die likken elkaar om mond, t ís kop en k. Of kijk je nooit naar het Nederlands elftal, die zelfde partijen voeren daar ook altijd de boventoon, en kijk nu waar ze staan. Nee hoor ze hebben geen schuld, maar ’t is wel gedaan. Van Gaal is er niet meer en nu staan ze nagenoeg onder aan. Het hoort niet zo te zijn, maar dat is het werk van het grote brein. hú

  Antwoord
  1. 10.1

   Bernardo

   Haha, je bent echt grappig. Je lult overal overheen. Moeilijk is het he om kritisch te zijn op je eigen cluppie. Je wilt alleen zien wat jij wilt zien. En kuyt is zeker de Paus! Joh, ga lekker spelen. Vanmorgen in het AD : Elia vond zijn overtreding tegen Schone zelf wel smerig…! Zullen we nog verder gaan blinde….?

   Antwoord
   1. 10.1.1

    Fred

    Jij Bent Echt De Grootste 020 Pannekoek Die Er Bestaat zeg je lijkt wel een papagaai die dronken is PANNEKOEK!!!

    Antwoord
 8. 11

  Fons

  Dit was Bernadietje, je hoort meteen waar ze vandan komt,een hoofdstedelijk voorbeeld, gelukkig zijn daar maar wenig van,en jr had het over blind, ja het gaat me net als die ander Blind, ik zie ook niet hoe voetbal in elkaar steekt.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1