vrijdag 1 maart 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  Loosers! Rutten kan t team en vooral de inviduele speler niet beter maken, helaas, ook hij is door t ijs gezakt wat mij betreft.
  Na de nederlaag thuis tegen WIi eerder dit seizoen, valt dit in de categorie schandalig en Feyenoord onwaardig, zo spelend worden ze geslacht in Rome.
  Bedankt spelers! Alweer een seizoen naar de klote!

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Weet je waar het van komt!!!
  Ze barsten van luiigheid. Niemand is in beweging, niemand loopt in een vrij positie, niemand is op 1 of 2 na bij de les In Engeland rennen ze de benen onder hun kont vandaan Ja en geef Rutten maar de schuld. De verantwoording ligt 100% bij de knapen zelf. Als je goed kan voetballen en je doet er niks mee, dan werkt het als een neerwaartse spiraal die zich zelf de grond in boord, niet meer en niet minder. Voorbeeld, Bij Barcelona was het voetbal ineens over, wie kon wel vertrekken, Juist ja Henriqu, tot iemand zei ligt het nou aan Henrigu of zijn we zelf te beroerd om te werken, de conclusie was, de trainer speelt helemaal niet mee, dus in het veld zullen we het zelf moeten doen, Resultaat, Barca wint weer de één na de andere wedstrijd. Vertel mij als oud voetballer geen leugens, het lig g v d. aan de knapen zelf, van Geel heeft ze gekocht om te presteren, en daar is de trainer maar een onderdeel van, maar waar is je zelfverantwoording, ja dat is bij Feyenoord ver te zoek, Allemaal spuugen van eigenwijsheid, maar de prestatie dat is gezakt tot het nul punt. durven zo ook nog te verkondigen, dit moet je live zien. hier krijg ik de rambam van. De supporters moesten ook zo doen geen prestatie geen publiek, (maar dat verdient de club niet) ook die worden door de kantje lopers voor de gek gehouden, Mijn portie geef ik aan fikkie, ik wil hier niet langer naar kijken. ik wacht tot er een wederopstanding komt. Ba jongens.

  Antwoord
  1. 2.1

   Glenn

   In die zin dat Rutten een beetje wat in de hand heeft is dat hij andere spelers een kans gunt i. p.v. Bijvoorbeeld Boetius, Kongolo, Kazim en nog een paar. Laat ze voelen dat ze altijd scherp moeten spelen. Ook manier van spelen wordt door een trainer bij de trainingen ingepomt.
   Met je hart en onbevangen spelen, dat moet je kunnen bewerkstelligen, vraag t aan bijvoorbeeld Ron Jans.

   Antwoord
 3. 3

  Redactie FRfanatic op Facebook

  Ger.otten schreef op FR-Fanatic:

  Inderdaad weg met die Clasie.Kongolo is wel heel erg matig zeg.Vermeer gaat zijn “Ajax” vorm aardig benaderen.Kost nu echt punten.

  Antwoord
 4. 4

  Redactie FRfanatic op Facebook

  Frans.weber schreef op FR-Fanatic:

  Clasie de meest overschatte speler van de Ned. Velden.Vandaag te triest voor woorden.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1