zondag 26 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Freman

  gelukkig heb ik met het zien van zeker 20 wedstrijden in de week geen verstand van ballie
  bal. maar ik vraag me wel weer af, hoe
  krijg je in dez tijd , met zoveel fouten in je spel een zilveren bal. Je kan dingen goed doen, maar daar horen die fouten elke wedstijd niet bij, dit is dus ook weer een fout, of je moet zeggen Nederland op z’n slechtst, was ie zo goed geweest, dan had hij nu in Eng. gevoetbald .in dat is meteen ook de man die het heel zwaar krijgt in het nieuwe Feyenoord, onthou mijn w.

  Antwoord
 2. 2

  Freman

  gelukkig heb ik met het zien van zeker 20 wedstrijden in de week geen verstand van ballie
  bal. maar ik vraag me wel weer af, hoe
  krijg je in dez tijd , met zoveel fouten in je spel een zilveren bal. Je kan dingen goed doen, maar daar horen die fouten elke wedstijd niet bij, dit is dus ook weer een fout, of je moet zeggen Nederland op z’n slechtst, was ie zo goed geweest, dan had hij nu in Eng. gevoetbald .in dat is meteen ook de man die het heel zwaar krijgt in het nieuwe Feyenoord, onthou mijn w.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1