dinsdag 21 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  josknapen

  Ik vind Erwin mulder moet niet zeuren hij heeft tijd genoeg gehad van Feyenoord maar hij komt gewoon tekort voor de top, Martin van geel heeft volkomen gelijk wat moet hij dan doen mulder laten staan en elk jaar weer 10 punten in leveren nee toch. en willem van hanegen heeft zijn tijd ook gehad hij heeft totaal geen toevoeging aan dit feyenoord.

  Antwoord
 2. 2

  josknapen

  Dit wil ik ook nog even kwijt, al had je drost gehaald dat wil nog niet zeggen dat hij 25 doelpunten maakt, ik vind ook Johan Derksen en René van de gijp vragen steeds maar om aandacht door mensen zwart te maken wat hebben hun nu gepresteerd in de voetbal wereld, van de gijp denk volgens mij dat hij alles weet en bromsnor geniet van de aandacht.

  Antwoord
 3. 3

  nick (limburg)

  v/d gijp kan het nog steeds niet verkroppen dat feyenoord hem weg heeft gestuurd. en aangezien VI nu holmaatjes zijn met de telegraaf, gaat t er niet positiever op worden.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1