zondag 19 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Sas Sijpwijk op Facebook

  dat die pipo nog steeds in de basis staat dat is om je dood te schamen, alle aanvallen stranden bij immers omdat ie geen bal aan kan nemen om te janken die kerel!

  Antwoord
 2. 2

  Virgil de Koning op Facebook

  En of het schandalig is!! Immer er uit.. schaken er uit en boeites er uit! En allemaal nieuwe voor terug nemen..

  Antwoord
 3. 3

  appie

  schamen moeten ze zeker,spelers rust geven kan tegen willem 2 nog niet eens we zitten allemaal te zeuren over het aantrekken van een spits,maar de achterhoede is helemaal treurig en daar moet je mee tegen Sevilla en ajakes dit geeft de burger wel hoop niks rouleren gewoon de beste 11 erin .

  Antwoord
 4. 4

  Joop

  Die immers moet van zich zelf schamen hij kan niet eens op vijf meter een doelpunt maken weg met die gast kan beter bij de b tjes spelen kan hij we nog ban leren ook hoe hij moet score

  Antwoord
 5. 5

  Joop

  En weg met rutten hij heeft geen inzicht

  Antwoord
  1. 5.1

   Jeroen

   Begin ook te twijfelen aan de kunde en inzicht van deze man. Hij is toch zelf degene die onze jongens met een opdracht het veld instuurt. Het leek in de eerste helft wel een stel jonge honden die achter de bal aan moesten rennen van de baas. Effect was duidelijk zelfs tegen Willem II wordt je er dan uit gespeeld, zij stonden tactisch op de juiste plek en hadden de opdracht van Streppel wel begrepen , rustig rond blijven tikken, laat Feyenoord maar rennen. Als onze jongens het hele middenveld dan open laten wordt combineren zelfs voor amateurs eenvoudig.

   Schaam je Rutten, denk na en benut de kwaliteiten van je spelers, maar laat vooral je kwaliteit niet op de tribune zitten. Die jongen verdient voldoende om twee keer in de week te moeten presteren.

   Antwoord
 6. 6

  Joop

  Als het zo door gaat dan eindige feyenoord niet op een Europees plek dit jaar

  Antwoord
 7. 7

  nick (limburg)

  “immers schaamt zich voor feyenoord“ kwartje dan eindelijk gevallen.

  Antwoord
 8. 8

  azzievaltanleggie

  Immers en de hele linkerflank heeft vooral balverlies (op kleuterniveau) geleden. En wanneer Wilksere dan ook nog vergeet naar zijn man te kijken , wordt het een drama.
  Rutten kan je andere dingen verwijten. Immers was erg slecht vandaag, wij schamen ons ook.

  Antwoord
 9. 9

  azzievaltanleggie

  Immers en de hele linkerflank heeft vooral balverlies (op kleuterniveau) geleden. En wanneer Wilksere dan ook nog vergeet naar zijn man te kijken , wordt het een drama.
  Rutten kan je andere dingen verwijten. Immers was erg slecht vandaag, wij schamen ons ook.

  Antwoord
  1. 10.1

   FLOOR

   Kijk in plaats van die Immie, vind ik het krachtige taal van Kazim, ik ben nog niet fit. Hij komt er in, ja?. velen hebben al om hem gelachen (onterecht) liet even een paar wereld actie’s zien, dat hij toch echt wel kan voetballen. In dan vrouw Immie, die kan wel een hele week ballen, zo’n vent word ook nooit moe, dan kun je toch wel na gaan, die vent, dat is een hopeloos gedoe, de jopie van de Ere divisie.

   Antwoord
 10. 11

  toffy

  Sorry maar lex al reserve aanvoeder is schaam ik me al kapot voor, vanaf dag 1 zeg ik dat het niks is met lex en helaas krijg ik ook nog gelijk.

  Antwoord
 11. 12

  Floor

  Geen woord over vrouw Immie meer, want die is nog geen 100 euro waard, en moet je kijken wat hij opslokt.die puinhoop, die heeft iedereen voor de gek, wel al een half jaar, wat die in een half jaar heeft gedaan, kan alleen maar bij Feyenoord, daar gaan ze overal mee akoord. Als Clasie terug is kan vrouw Immie op transport weg er mee. Ja en dan Feyenoord, daar moet een dokter bij, de patient is ziek. van harte beterschap.

  Antwoord
 12. 13

  Reza

  Goeie generale voor die andere 7 potjes in de aankomende 3 weken! Zit nou al met de poep in de broek te hopen dat we donderdag niet gigantisch zullen worden afgeslacht in Sevilla! Nog ff en de miljoenen die over zijn voor een èchte spits gaan naar de afkoopsom van Fredje’s contract… (niet dat dàt ook maar ene ruk zal uitmaken) Jaaa de selectie is vooral breed hoor ik om me heen, goede zaak want dan gaan ze harder vechten om een plekje in de basis, sorry… gisteren (wederom) geen hol van gezien, vernederd door een paar frisse Brabantse sigarenboertjes met als resultaat dat onze satellietclub 4 plekjes boven ons staat na 5 speelronden… Goed werk mannen!

  Antwoord
 13. 14

  RMS-burger in ballingschap

  Immers en Mathijsen moeten verbannen worden. Rutten kan beter opstappen!

  Antwoord
 14. 15

  RMS-burger in ballingschap

  Haal Gertjan Verbeek terug!!!!!!!!!!!!!

  Antwoord
 15. 16

  Klaas Molenkamp

  Immers moet zich schamen! Hij weet bijna nooit een bal tussen de palen te schieten. Boetius ook niet. Deze spelers zijn totaal uit vorm. Graag Boetius vervangen voor Manu! We missen vuur in het elftal. De wil om te winnen ontbreekt. Veel woorden, maar geen daden. Clasie en Toonstra sparen? En die andere 9 spelers dan? Zij spelen 3 wedstrijden in 1 week, dan heeft het toch geen zin om 2 spelers te sparen????

  Antwoord
 16. 17

  RMS-burger in ballingschap

  Toornstra voor 3 miljoen kopen en dan op de bank laten zitten……SCHANDALIG!!!! De tijd dat Immers nu plaats moet maken op de bank is aanstaande FREDJE RUTTEN!!!!!

  Antwoord
 17. 18

  clown fred 070

  Toornstra moet altijd spelen.beste speler van heel fey.dat zo.n trainer dat niet ziet ben je lkr mee……

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1