donderdag 28 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  Je kunt spelers tijd gunnen als t team redelijk draait en anderen ook scoren, zo niet, dan heeft Feyenoord weinig tijd! Het is nou eenmaal geen liefdadigheids instelling, sorry, geen plaatst voor sentimenten als t teveel punten kost! Het zijn full profs met mega salarissen, totaal geen medelijden mee! Als ze ergens meer kunnen verdienen zijn ze weg, dus, nee Feyenoord heeft geen tijd, ieder punt telt!

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  In dat opzicht heb je helemaal gelijk Glenn, ze denken toch niet dat ze nog vakantite hebben. Nee Immers het moet nu toch echt gebeuren, en dat mag gevraagt worden, het is al ook gezegt. Maar of het overkomt, we kunnen ons het vaak niet voorstellen. dan word er drie keer zo veel verdient als de tegenstander, en het voetbal is een klasse minder, en daar moet de trouwe supporter het dan maar mee doen, neem van mij aan, dat gaat dan door merg in been.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1