dinsdag 17 mei 2022
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Cees Stoof

  Misschien worden ze eens wakker

  Antwoord
 2. 2

  Glenn

  Is het niet ‘goedkoper’ om de beveiliging / controle te verscherpen, meer beveiligers ( is toch alleen bij bepaalde vakken?), beroep doen op sociale controle tussen de supporters in combinatie met de (verfoeide) netten? om toch de europacup sfeer te behouden.
  Het is eigenlijk al van t zotte dat dit moet, maar ja, die paar gekken die alsmaar zonodig voor de anderen verpesten kun je bijna niet uitsluiten. Heeft ook te maken met t slappe rechtsbeleid hier, als er veel zwaardere straffen worden uitgevoerd dan verminder je al dit soort excessen. Hoe doen ze dat in Engeland dan?
  Ik vind dit echt bizar, zo houdt de club weinig over van de extra inkomsten die de europese wedstrijden zouden gaan opleveren………. bedankt aso’s!

  Antwoord
 3. 3

  Lies

  Het blijft onverteerbaar dat een relatief kleine groep supporters Feyenoord in feite naar de donder helpen. Het gooien van aanstekers en andere zaken is haast niet te stoppen en Feyenoord heeft gelijk dat er nu maatregelen genomen noeten worden.
  Wat ik niet snap is de combinatie van maatregelen. De binnenring vrij maken lijkt me voldoende of anders een net spannen ( ook voldoende). Beiden lijkt wat overdreven.
  Maar het liefst zou ik hebben dat al die simpele gasten uit het stadion worden geweerd.
  Feyenoord heeft een uniek supportersschare, maar deze groep ( de gasten die aanstekers gooien) mag thuisblijven.

  Antwoord
 4. 4

  Dharm

  We moeten ons richten op de zogenaamde supporters in plaats van constant te lopen zeiken op de directie.
  De directie gooide niets op het veld, sloopten Rome niet en gaan niet als een stel logeslagen pitbull tekeer, gelukkig hebben wij een gracht als dit er niet was hadden we met al die zogenaamde supporters die het verpesten voor een heleboel anderen misschien de komende 10 jaar geen Europees voetbal meer.!

  Antwoord
  1. 4.1

   Keessie

   We hebben de boete gekregen voor “Racisme” en incompetente organisatie. De racisme is vanwege de beroemde banaan. Feyenoord heeft het CAS niet weten te overtuigen dat het geen racisme was, maar die vond de wedstrijd zonder publiek te gortig, en liet de geldboete wel staan. De andere boetes waren voor nooddeuren op slot, hekken met tie-raps vastgezet .. e.d.

   Ik praat niet goed dat er dingen op het veld gegooid worden, want dat is belachelijk! Maar nu maakt de directie zich er wel heel makkelijk vanaf hoor! Netten om het veld was genoeg geweest. Het stadion halveren slaat nergens op natuurlijk.

   Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1