zondag 28 november 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  Karsdorp dacht, als we 1-3 maken is t over en uit…………. Gio is een behoudende trainer, natuurlijk snap ik wel dat hij niet teveel risico wilt nemen, maar tsja, we weten allemaal dat verdedigend niet t sterkste punt is van Feyenoord ( en van de Nederlandse ploegen).
  Door te vertragen en achteruit te lopen haal je jezelf ook uit t ritme, heb daar ook een hekel aan!… gewoon blijven voetballen, zolang je dat maar met je verstand doet!
  Bij de snelle omschakeling kregen ze veel kansen, helaas niet goed uitgevoerd, vond ik ook ergerlijk!

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Na een paar min. zat Verbeek al weer in het schip , hij stapte niet mee, gelukkig deed hij ook nog iets goeds. Dat moet er weer bij hem uit wil hij de stijgende lijn weer vinden. En dat rond spelen achter in , je word er knettergek van, zo wil je je club niet zien prutten. altijd is ons geleerd, de aanval is de beste, ik zeg maar niet meer, want dat leren ze nooit in Rotterdam Kijk Feyenoord is en blijft je club, maar soms begrijp ik de ballen er niet van. Maar wat er ook gebeurd, die twee laatste cup wedstrijden moeten ze winnen, en dan mogen ze voor mij 60 seconden achter over gaan liggen. sukes.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1