maandag 20 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  John Jacobs op Facebook

  Kennieth de kneusneus.oppleuren uit Rotterdam.

  Antwoord
  1. 1.1

   bob

   Doe eens even normaal, dit soort taal gebruik je maar intern, niet naar buiten.
   Vermeer is een versterking voor Feyenoord en dat hij uit Amsterdam komt, so what? Gebruik je verstand aub, zowel Feyenoord als Vermeer worden hier beter door. Altijd maar die Ajax haat, stop daarmee!

   Antwoord
 2. 2

  goal

  Dacht echt dat het een grap was !

  Antwoord
 3. 3

  René Revers

  Welkom bij de grootste en mooiste club van Nederland !!!

  Antwoord
 4. 4

  Marcel

  Vermeer welkom bij de mooiste club van nederland, verstand komt met de jaren pak punten voor ons en je verleden doet er niet meer toe

  Antwoord
 5. 5

  bob

  Kennet, welkom bij Feyenoord en vecht onderling de concurrentie maar uit met Muldertje. Ajaxied of niet, Feyenoord heeft behoefte aan een sterke keeper.
  Succes bij de mooiste club van Nederland.

  Antwoord
 6. 6

  bob

  Kennet, welkom bij Feyenoord en vecht onderling de concurrentie maar uit met Muldertje. Ajaxied of niet, Feyenoord heeft behoefte aan een sterke keeper.
  Succes bij de mooiste club van Nederland.

  Antwoord
 7. 7

  goal

  He Bob Feyenoord heeft idd behoefte aan een sterke keeper waar blijft tie ? Vermeer is zelfs niet goed genoeg voor Ajax dus wij als Feyenoord kiezen dus voor minder kwaliteit ? Denk is goed na .

  Antwoord
  1. 7.1

   bob

   Gelukkig weet ik goed wat ik schrijf meneer goal. Al 2 seizoenen lang hebben wij allen twijfels over Muldertje. Dus heeft Feyenoord gewoon de keuze gemaakt om Vermeer aan te trekken. Wordt Muldertje misschien eens wakker om te beseffen dat ie iets meer moet presteren wat een topclub nodig heeft.
   Wel vind ik het jammer dat Hahn nu wordt geslachtofferd terwijl hij als concurrent voor Mulder is aangetrokken.

   Antwoord
 8. 8

  Nick (Limburg)

  Bob heeft gelijk.

  Antwoord
 9. 9

  Nick (Limburg)

  Denk dat het goed is voor hahn, om een paar jaar in de ED verhuurt te worden,wekelijks spelen.

  Antwoord
 10. 10

  RMS-burger in ballingschap

  Mensen die negatief denken over ex-Ajacied Vermeer begrijp ik volkomen niet! Zijn jullie vergeten dat Ajacied Johan Cruijfff(s’wereld beste voetballer aller tijden) ooit voor Feyenoord heeft gespeeld en het kampioenschap binnen haalde! Johnny Rep, Gerard v/d Lem, Theo van Duivenbode, Eddy Pieters Graafland, Rob Witsche, Henk Groot, Simon Tahamata e.a. allemaal Ajacieden, hadden ook in het shirt van Feyenoord gespeeld! Dus waarom kan het bij Vermeer juist niet.

  Antwoord
 11. 11

  Reza

  Allereerst wil ik stellen dat ik 200% anti-020 ben! Echter, zoals bij alle eerder van de concurrent overgekomen spelers, zèlfs bij opperneus Cruijff (jaja, ouwe poep) heb ik deze verwelkomd in de Kuip! Doodeenvoudig, soms is in het belang van onze club verstandiger om de emoties en het sentiment (hoe begrijpelijk dan ook) tóch even ondergeschikt te maken aan het doel, het doel dat de middelen heiligt, jaaatog? En daarbij, in bijna alle gevallen in het verleden is gebleken dat deze zéker een versterking zijn gebleken bij onze club ipv. dure bankvulling dus bij deze: Vermeer doe je fokking stinkende best, redt punten voor ons en maak je ‘onsterfelijk’ door de komende weken zowel inter- als nationaal iedere schot op doel (zéker die tegen je ouwe werkgever!!!) te stoppen. Lukt je dit dan zul je pas echt ervaren wat je eigen supporters in de vorm van ‘Het Legioen’ je aan steun kunnen bieden en al je vorige aanhangers in dat beschimmelde hondenhok zullen hierbij verbleken… Welkom!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1