zondag 26 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  goal

  Wat een miskoop weggegooid geld Haha moet erin .

  Antwoord
 2. 3

  Nick (Limburg)

  Eindelijk een vent met kloten in de goal, kampioenschap is niet ver weg meer, hij zal zich willen revancheren.

  Antwoord
 3. 4

  Paul Kranendonk op Facebook

  Feyenoord hebt een spits nodig.geen bruine stink neus.

  Antwoord
 4. 5

  goal

  Altijd maar kiezen voor minder kwaliteit is geld kwijt .

  Antwoord
 5. 6

  jacq

  dit begrijp ik echt niet, je haalt een keeper (hahn) die nog wedstrijd heeft gespeeld, en dan haal je een keeper van ajax, ik zal wel simpel zijn want ik begrijp dit echt niet.
  we zoeken een spits ,want komt er , een keeper.

  volgens mij is de zon in de kop van de directie geslagen.

  Antwoord
 6. 7

  jacq

  dit begrijp ik echt niet, je haalt een keeper (hahn) die nog wedstrijd heeft gespeeld, en dan haal je een keeper van ajax, ik zal wel simpel zijn want ik begrijp dit echt niet.
  we zoeken een spits ,want komt er , een keeper.

  volgens mij is de zon in de kop van de directie geslagen.

  Antwoord
 7. 8

  Nick (Limburg)

  Cillessen vandaag wel dan?

  Antwoord
 8. 9

  jacq

  een vergeten woord is ! dat hahn nog geen wedstrijd heeft gespeeld.

  Antwoord
 9. 11

  goal

  Hoe vaak is Vermeer niet afgekraakt omdat hij lengte te kort komt ? Wat een sukkels dit zijn echt dingen die onbegrijpelijk zijn beetje geld en weg is het .

  Antwoord
 10. 12

  goal

  Lees net dat hij voor 4 jaar ja VIER JAAR contract krijgt !!!

  Antwoord
 11. 13

  Glenn

  Ik ben geen fan de schijterige Mulder, maar dit begrijp ik niet zo goed. Geen spits, maar een keeper…… Qua gemiddelde leeftijd weer terug naar af? We hebben de laatste jaren nog nooit zoveel dertigers gehad! Nieuwe beleid? Oudjes voor de jeugd? Allemaal straks geen transfer waarde meer!
  Ze zijn een beetje doorgeslagen nu lijkt het….

  Antwoord
 12. 14

  Glenn

  Ik ben geen fan de schijterige Mulder, maar dit begrijp ik niet zo goed. Geen spits, maar een keeper…… Qua gemiddelde leeftijd weer terug naar af? We hebben de laatste jaren nog nooit zoveel dertigers gehad! Nieuwe beleid? Oudjes voor de jeugd? Allemaal straks geen transfer waarde meer!
  Ze zijn een beetje doorgeslagen nu lijkt het….

  Antwoord
 13. 15

  Carpie

  Wat lopen we nou te zeiken? Je koopt voor 750.000 euro één van de betere keepers van NL, die neuzen zijn daar zó fucking ziek van, ik lach me rot! En laten we eerlijk zijn; Vermeer is echt beter dan Mulder, Hahn is er kennelijk nog niet klaar voor….

  Antwoord
 14. 16

  bob

  Iedereen is zo anti Vermeer maar zeg eerlijk, wat we nu hebben is toch stukken minder en daarbij doel ik op Mulder. Ik ben geen fan om een 020-er naar Rotterdam te halen en ik vindt het een grote schande dat Hahn de kans niet krijgt (die hij wel verdient) en nu waarschijnlijk verhuurd wordt aan Excelsior. Wat is dan de bedoeling van Feyenoord geweest om Hahn te halen. Gewoon complete schande.
  Kenneth, succes in Rotterdam maar ik heb nu ongelofelijk medelijden met Warner die zijn toekomst in duigen ziet vallen.
  Nogmaals als dit allemaal op waarheid berust, laat ik daar eerlijk over zijn.

  Antwoord
 15. 17

  bob

  Iedereen is zo anti Vermeer maar zeg eerlijk, wat we nu hebben is toch stukken minder en daarbij doel ik op Mulder. Ik ben geen fan om een 020-er naar Rotterdam te halen en ik vindt het een grote schande dat Hahn de kans niet krijgt (die hij wel verdient) en nu waarschijnlijk verhuurd wordt aan Excelsior. Wat is dan de bedoeling van Feyenoord geweest om Hahn te halen. Gewoon complete schande.
  Kenneth, succes in Rotterdam maar ik heb nu ongelofelijk medelijden met Warner die zijn toekomst in duigen ziet vallen.
  Nogmaals als dit allemaal op waarheid berust, laat ik daar eerlijk over zijn.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1