zondag 25 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  nick (limburg)

  mooi filmpje, altijd een grote bek op tv,alsof ze het voetbal uitgevonden hebben, maar als ze er compleet langs hebben gezeten hoor je ze nooit, dat noemt zich dan analyticus.

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Stuk voor stuk, vraag eens wie het geen blagen noemt, Een schandelijk gezwam hebben ze uitgekraamd dit jaar. De één kan een puntje zuigen aan de netheid van Koeman. Van de ander was openlijk te lezen hoe vaak de emmer overliep s nachts, en wat en gel..l, slecht commentaar leverden steeds die werkloze trainers, zelf hebben ze geen club meer, een is er bij die zelfs het stadion ontloopt, Dan die man van Rijnmond, ja hij mag vragen, Een goede supporter lacht ze uit, wat zit ie vaak te klagen, en even zo vaak zat hij er helemaal naast, Nee er was één hele grote man, die ging recht op z’n doel af, en dat was Ronald Koeman. Proficiat.

  Antwoord
 3. 3

  Floor

  Laten we dat rommeltje nu maar gauw vergeten, we tappen gewoon uit een ander vaatje. De bestuurders hebben bergen werk verzet, Men. Gudde, Men. van Geel, Ene Men Koevermans, Men Blokland en Zijn vrienden, De Super Supporter. Daar hoor je al die meneertjes niet over, oh wat zijn ze belangrijk. Feyenoord was armoede, maar nu zonder geld zijn al rijk, dat is de kracht van Feyenoord en dat in een paar jaar tijd. Nog even en dan staat en Rotterdam het mooiste stadion van Nederland. Echt voor velen valt het niet te pruimen, maar wij van Feyenoord gaan er voor zitten duimen, En daarbij, de één breek af, en de ander bouwt op, Dat is weer het echte FEYENOORD, TOP.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1