maandag 26 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Cees Stoof op Facebook

  Die lul snapt helemaal niets, hij wil niet dat feyenoord naar de kloten gaat niet beter wordt de broer van Derksen

  Antwoord
 2. 2

  Glenn

  Ik denk ook niet dat t nu nog zin heeft om Kuijt te halen, met alle respect, een speler van 35 ( hoe fit hij ook is) die ook nog een flinke salaris wilt, beter t geld investeren in een jonge veelbelovende speler.
  Dat terugvallen op spelers die bijna stoppen, dat zie ik niet zo zitten, net als toen met Mackaay.
  Met Wilkshire, Boulahrouz en Mathijssen hebben we al eigenlijk teveel overbodige ‘seniors’ die niet echt een meerwaarde hebben. Natuurlijk kan Kuijt met zijn ervaring en werklust nog best wat brengen, maar een echte versterking? ik betwijfel t.
  Wederom komt er niks vanuit de scouting, dat is echt schrijnend als je dat vergelijk met sommige ‘mindere’ clubs die wel steeds veelbelovende talenten weten op te sporen die daarna met een flinke prijskaart doorverkocht kunnen worden.
  Aangezien er vanuit de jeugd niet echt spitsen en creatieve nummer 10 komen zou dat een taak van de scouting moeten zijn, maar helaas, die ‘presteren’ wat mij betreft al decennia’s lang totaal niet!!…. en het gekke is, niemand doet er wat aan. ECHT BIZAR!

  Antwoord
 3. 3

  Jan Peuijn op Facebook

  Raar dat 020 pisvee en twente ze wel weten te vinden ik persoonlijk heb mn twijfels bij Kuijt ik zie liever een jonge spits waar je wat jaren mee vooruit kunt al zou ik nu niet eentje weten

  Antwoord
  1. 3.1

   Glenn

   Wat te denken van Heerenveen en Groningen!!!

   Antwoord
 4. 4

  Cees Stoof op Facebook

  Nou ik ben het niet eens met die visie kuit is ook waardevol voor later in de technische staf iemand de jeugd veel kan bij brengen

  Antwoord
  1. 4.1

   Glenn

   Dat zou kunnen, t gaat nu erom of hij van meerwaarde kan zijn voor t team! en dan voor hoe lang? … hij komt niet voor een kwartje even ballen bij Feyenoord! Die fout hebben ze al een keertje gemaakt met Mackaay en nog meer van die spelers die eigenlijk al willen / moeten stoppen.

   Antwoord
 5. 5

  Cees Stoof op Facebook

  Wat met makaay dan de heie organisatie er omheen met al die zakken vullers was totaal verkeerd

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1