zondag 25 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  nick (limburg)

  wel gedurft van koeman om de b-selectie op te stellen , na die wanvertoning zondag..ben wel blij dat we bakkal eens wat langer kunnen zien…

  Antwoord
 2. 3

  bob

  Als je deze opstelling ziet hou ik mijn hart al weer vast. Hoek is niet zomaar een cluppie waar je overheen walst en deze jongens die er nu in staan hebben nou niet bepaald zelfvertrouwen anders hadden ze er wel eerder in gestaan. Na zondag ben ik een klei beetje voor hoek want ik heb het een beetje gehad met dit Feyenoord.

  Antwoord
 3. 4

  Peter Otte op Facebook

  ik hou mijn hart ook vast hoor ruud

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1