zaterdag 9 december 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Rick Boonstra op Facebook

  Was echt onterecht hoor wat een kut scheidsrechter zeg

  Antwoord
  1. 1.1

   Glenn

   Hou toch op man, zelfs als Koeman zou fluiten dan verliezen we nog! Wat een waardeloos team zeg, zo spelend zijn we weer het lachertje van de Eredivisie.
   Heb ik me dan zo sterk in vergist in Koeman, van Gastel en Gio?????? Ik dacht toch dat ze een strijdend en voetballend team konden smeden, is de uitwerking van Koeman dan alweer over? Met volgende week tegen 020 staan we stijf onderaan vrees ik.
   Sinds de status van veel spelers veranderd zijn ( internationaal) is het alleen maar slechter gegaan, dat is frappant en zorgelijk tegelijk.
   Bij PSV staan die jonge spelers nu nog allemaal op een niveau qua status, ze spelen ook onbevangen en werken voor elkaar, wat als er straks een paar geselecteerd worden voor hun nationale teams?
   Veel van de jonge spelers van Feyenoord zijn toch anders gaan spelen, voelen zich een grote meneer, maar spelen er niet beter op.
   Bovendien nog maar gezegd, te weinig creatieve spelers die onbevangen en gedurfd spelen, vooral van achteruit en het middenveld. Zou Koeman cs dat ook zien? Maar zelfs dan, het spel is belabberd, alleen maar lange halen richting Pelle.
   Ik ben er alweer klaar mee, pffffffft……..

   Antwoord
 2. 2

  R.M.S.-burger in ballingschap

  Niet afschuiven bij de scheidsrechter! De oorzaak van dit verlies, ligt bij een aantal spelers. Wanprestatie! Schuif de Vrij, Clasie,Schaken,Indi en Mathijsen maar naar het beloftenelftal. Wat een wanvertoning!!!!

  Antwoord
 3. 3

  Rick Boonstra op Facebook

  jawel is de schuld van die tyfus liesveld steek hem maar in de fik

  Antwoord
 4. 4

  R.M.S.-burger in ballingschap

  Ik snap ook niet waarom Koeman blijft vastklampen aan spelers als Mathijsen, de Vrij,Schaken,Vormer, Hoek en Cisse. Dit zijn spelers die allang afgeschreven moeten zijn. Met hun op internationaal niveau kunnen ze het niet aan en tegen de Russen zijn ze kansloos!!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1